Téma: Dávivý kašel-rýma-teplota 2X86/15

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-04-14 01:16:53, odpověď na #29234 ukázat v kontextu reset

Průběžně, když nemá kašel, nechť užívá PK15 kapek do půldecky vody + 1-2 lžičky GP.
Když ale kašel chytne střídejte POK a LEK nebo jak jí to bude chutnat opět po 15-20 kapek do půldecky vody 3-5xD mimo jídla. Vůkol za studena odpařovat Eukalypt na talířku. 3xD 1 lžičku MO a lze zapít těmi nápoji (mimo jídla). Hrudník lze mazat také MO a záda dokonce masírovat směrem k hlavě. Na krk a nohu BEN7 - mrkněte se na obě videa.
Na krk lze dát pod čelist na vložce obklad MO na noc.
Cucat může až 4 tablety Glucamedic(D.
S jídly by se hodilo i OKHI 1 lžička 2xD.
Bude-li zle, lze objednat transvitalitu...
Doma pilně používejte všichni RK-SE z rozprašovače. Bohužel, takhle malé děti si to nenechají. Vnuk si nechal do krku stříknout až ve 4 letech... moje děti ve 3... (ale to byla jiná doba...

Třezalka86 2022-04-13 15:39:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, dcerka (2 roky) 14,9 kg, v86 cm, v lednu měla Covid, ale bez problémů, teď se už cca 3 týdny snažím léčit kašel, který má (vždy to přitáhne starší brácha ze školky), do nedávna to byla vždy rýma, kašel, teď se přidaly i teploty a kašel byl nejdřív suchý dráždivý, pak hodně hlenitý, dostala i zánět spojivek a příšerně kašlala ve dne i v noci, když už jsme přes inhalaci Vincentkou, cibulovým čajem, kapkami do nosu, na kašel a priessnitzem nějak moc neuspěli a nemoc se nelepšila, jeli jsme k doktorce, kde dělali CRP, to vyšlo 23,takže nakonec dostala antibiotika Klacid,paní doktorka prý něco trochu slyšela na levé plíci, když malou poslouchala, dcerka je teď po 2 dnech sice bez teplot, bez zánětu spojivek, kašel je lepší,ale pořád to není ono, když se rozkašle, dáví se.. zítra jedeme na kontrolu, antibiotika musí dobrat, ty jsou ještě přibližně na 5 dní, každopádně tím, že už jsme z toho zoufalí a malá byla takhle nemocná, chtěla bych poradit, jak ji zase srovnat imunitu a celkově ji posílit, moc vám děkuji ??

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele