Téma: Atopický ekzém 44X174/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-05-18 13:04:04, odpověď na #29330 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že máte geneticky pozměněnou enzymatickou výbavu jater, a vaše játra nejsou schopna detoxikovat všechny toxiny ze střevních plísní. Předpokládám, že jste citlivá na biopole nešťastných lidí, kterým se snažíte pomoci, a přinejmenším část negativní energie vám způsobuje výron katecholaminů a tím odkrvení břišních orgánů. Játra jsou po c19 horečkách zmenšená a na celkovou detoxikaci, a ze střev už vůbec, nestačí, a tak sajrajty přetékají do pokožky, kde je žere epidermální stafylokok a vylučuje do ní zpět svoje toxiny, díky čemuž se vaše kůže vzteká.

Omývejte naším tekutým mýdlem DK a mazejte tence buď RM-BS nebo PM. Jste totiž na přechodu na stařecké řešení potíží... Je-li to svědící, mazejte hodinu před mastí RK-S... a podle potřeby či pocitu. Epiedrmálblbce můžet hubit i jinými Dubovkami, které máte k dispozici. Asi bych nejdřív zkusil RK-B, nebo RK-SE, či RK.
K pití mimo jídla HK + GK 2+2 ml do 1,5 dcl vody 3-4xD. Platí-li vás dobře, přidejte GY 2 tobolky.
Po jídlech JK + 12K 1,5+1 ml do 1-1,5 dcl vody 3xD + Narogesin.
S jídly OKT 1/2 lžíce 3xD...
Když nevidíte ani necítíte vzduch, dýchejte pilně Ještěrčím dechem.

JItka oko 2022-05-17 10:45:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
mohla bych poprosit o radu? V dětství jsem měla lehký atop. ekzem, v jamkách podkol, loketních. Nyní po Covidu se mi vrátil na rukách, někdy skočí na nohy, potom předloktí či krk. Cestuje. Vytvořili se mi praskliny na prstech.Je mi 44, 174cm, 60kg, sestra v ambulanci, cítím se a jsem žena . Klidový tep kolem 40-45, denně od dětství 12 let běhám pro radost 30 min. přestala jsem jíst lepek a vše z mléka. Sestra atopik. Rodiče zemřeli na rakovinu v 63 letech. Nejsem očkovaná.
Velice děkuji za Váš názor a radu. JItka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele