Téma: Zánět dutin častý 26Y175/72

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-06-10 01:06:43, odpověď na #29395 ukázat v kontextu reset

Dubovky když nastříknete na sliznici, tak na ní utvoří jejich třísloviny povlak, který má stahující účinek a zapracuje do sebe i mikroby, viry a plísně, čímž je zničí. Pokud je sliznice oteklá, tak ji třísloviny stahují, ždímou a zduření mizí. Pokud je sliznice v dobrém stavu a silně vodnohlenoproduktivní, tak povlak omezí její sebeobranné cezení vody na povrch, voda se deponuje a vytváří otok. Posečkejte tedy s aplikací Dubovek, až bude sliznice virem víc poškozená a nebude se tak skvěle bránit sekrecí. Pro vás asi bude stačit jen zateplit hlavu kulichem až pod ústa na noc, aby se nestahovaly kapiláry a Dubovky si nechat až bude hůř.
Rozhodně nestříkejte Dubovky, když ležíte, kdy gravitační voda zduřuje sliznice do zhoršeného dýchání ležením... potom by se hodil podhlavník, abyste měl hlavu váš než hrudník a ten výš než břicho.
Kulich bude váš oblíbenec...

Franta321 2022-06-07 11:35:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, včera jsem začal strikat dubovky do nosu a mám z toho hrozne ucpaný nos. Včera jsem stříkl 4x a v noci nemohl dýchat, jak jsem měl ucpaný nos a dneska ráno jsem strikl 1x a také nemohu dýchat. Řekl bych, ze mi z toho nateka sliznice v nosu.
Jsem po zánětu dutin a pořad jsem poměrně hodně zahleneny a doufal jsem, ze mi dubovky pomohou, teď z toho mám ale rozpočet pocity, když vím, ze po striknuti mi natece sliznice a nemohu dýchat nosem téměř. Myslíte, ze je to normální? Měl bych přestat strikat úplně, anebo třeba jen 1x denně raději?

26let, 175 Cm, 72 kg
2 dávky vakcíny

Předem děkuji za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele