Téma: Bolest a brnění rukou 50X172/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-06-28 00:58:52, odpověď na #29434 ukázat v kontextu reset

Bortí se vám páteř a snižující se ploténky uskřinují odstupující nervy. Vy to zhjoršujete nahrbením, jako Spejbl. Máte chodit jako baletka! Vyprste se i s krkem a cvičte s ním (Video Cvičení s krkem)
Když vá nejdou signály od dolní krční páteře do rukou, tak cévní svalovina povoluje a ztenčené cévy propouštějí vodu do tkáně kolem nich. = otoky až z nich bolesti.
Asi by nebylo od věci mi někdy páteř přinést ke kontrole osobně.
BK + PSK + IQK 3+2+1 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + Mobivenal + DLPA
Po jídlech JK 1 lžička do deky vody + Biopron
S jídly OKR 1/2 lžíce 3xD
Zadbalon 2xD minutu + ZLZ (video), případně Večerní cvičení Dědka bylikáře.
Mám na youtube také video https://www.youtube.com/watch?v=jP043V1hcqU

Albi35 2022-06-27 13:27:23 ukázat v kontextu reset

Dobry den,
asi 3 tydny pozoruji brneni rukou a zadrzovani vody, kdy nemohu ani ohnout prsty. Nevim, zda to zadrzovani vody muze souviset se zacinajici menopauzou (menstruuji cca 1x za 3-4 mesice). Problem s brnenim je zejmena pri rizeni auta a praci na PC. Brneni jde od ramene po prsty. Nyni uz to preslo v bolest ( kdyz si chci treba udelat culik ) u obou rukou pri ohnuti. Pracuji na PC, pripravuji stavebni projekty a hodne jezdim autem. Zadnou tezkou fyzickou praci nedelam a nejsem ani v nejakem stresu. Pred pul rokem jsem mela problemy s vyhrezlou plotynkou, stav patere po MR odpovida veku a plotynka mela pry jen spatny tyden, ale to by melo byt relativne v poradku. Pravidelne chodim na masaze a rehabilitaci a zada bych nemela mit zablokovane (pokud by to melo mit souvislost s krcni pateri).
Je mi 50, vyska 172, vaha 75, nejsem ockovana proti C19, jsem cely zivot nekuracka, nerest mam, ze kazdy vecer si dam bile vino jinak se snazim i jist zdrave a chodit. Tato bolest je pro me dost omezujici i pri spanku, nelze se otocit. Takto zle je to uz 3 noc.
Za pripadnou radu predem dekuji, Albi

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele