Téma: Penis - skvrna 43Y173/97

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-07-21 00:50:03, odpověď na #29500 ukázat v kontextu reset

Podle virgule se jedná o jakýsi klon exotické plísně, pravděpodobně z mořského prostředí, která vegetuje v kapilárním systému v místě. Na lokalitě se podílí vliv stresových katecholaminů odkrvujících oblast, takže mikroblbce imunita neřeší. Zvláště v hypoxické homeostáze.
Zkusil bych mazat na to na noc PM nebo MO+ přes den, což mi vychází nastejno bodově očekávaného efektu.
LIK + RAK + MYK 3+3+3 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Rutin + GY 3 tobolky + Ašvaganda + L+complex 4 tobolky + Imunogesin a pro jistotu i 1 lžička Ohňovec
JK 3 ml do decky vody 3xD po jídlech + Narogesin + Biopron
OKT 1 lžíce 3xD s jídly či v nich.
Sif6 a dýchat 4xD 10-30 minut (ve stresu i déle) a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech
Nenosit pevné spodní gatě, ale volné.
Pokud to bude málo, objevte se za 6 týdnů osobně.

Vall 2022-07-19 19:03:16 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Můj problém se týká žaludu penisu, okolí uretry. Za poslední půlrok se na něm vytvořila modřině-se-podobající skvrna, která se z ca. 2x2mm zvětšila na dnešních ca 1.5x1.5cm. Nijak mě neomezuje ani nebolí ve všemožných aktivitách, pouze občas zbarvením téměř růžově splývá s okolím, jindy zase fialově budí pozornost a strach, o co vlastně jde. Jsem muž, je mi 43 let, 173cm výšky, 97kg váhy. Zaměstnání sedavé, stresové, manažer, práce s lidmi a pro lidi, technické, u PC. Klidový tep 77t/min, nejsem vakcinován C19. Nekouřím, dám si příležitostně několikrát v týdnu pivo, spíš víno. Daruji krev/plazmu, dobrovolně, nepočítaně. Pravidelně běhám. Po návštěvě obvoďáků, užití mastiček mnoha druhů (povrch ok), vyjádření urologa, který za svou 40letou praxi komentuje: „tohle jsem ještě neviděl“… mě klidem nenaplňuje. Řešení v nedohlednu, až po náročné biopsii, konvenčními lékařskými prostředky, vzbuzující obavy.
Děkuji pěkně za Vaši pomoc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele