Téma: Ostropestřec pro kojence

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-08-10 17:57:40, odpověď na #29568 ukázat v kontextu reset

Podle mě by měla matka užívat OKT 3xD 2 lžíce, aby mléko mělo hepatoprotektivní vlastnosti. Tomu napomáhá i JK 2 lžičky do 1,5 dcl vody 3-4xD po jídlech. A také by měla dýchat SiF 3xD 10-20 minut. A užívat mimo jídla GK + MEK 3+2 ml do 2 dcl vody 4xD a přidat do toho ještě GH půl až 1 lžíci.
Dítku by mohlo stačit rozmasírovat záda směrem k hlavě s MO. Možná občas namočit dudlík do GH. Na krk a nohu nebo ruku BEN7 voz videa.

Matěj P. 2022-08-10 10:55:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
máte zkušenost s užíváním ostropestřce u kojence?
Dcerka (3,5kg, pětitýdenní) má od narození prozatím nespecifikované potíže s bilirubinem a krví. Po transfuzích se jí krevní obraz zlepšil, bilirubin prozatím klesal, nicméně po včerejším testu se jeho hodnota opět zvýšila. (ze 119 na 250) Hematoložka došla k názoru, že problém bude nejspíše v játrech, ne v krvi. Dle asi 3 sono vyšetření játra se zdají strukturálně v pořádku, jsou mírně zvětšená (slezina taktéž).
Hypotéza prozatím je, že její obtíže můžou souviset s prodělanou parvovirózou. Ale potvrzeno nic není. každopádně krom oněch hodnot je dcerka částečně kojená, projevuje se po všech stránkách jako normální mimino (srovnávám s již matnou vzpomínkou na její dva starší sourozence). Doporučil byste na podporu jater ostropestřec i pro tak malé dítě? je mi jasné, že nikdo z farma prunyslu testy nendělal, nicméně nemáte s tímto osobní zkušenost? Děkuji Vám za odpověď, přeji fajn den.
Matěj Pospíšil

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele