Téma: Rakovina prsů bez klasické léčby 45X160/49

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-11-19 02:29:20, odpověď na #29903 ukázat v kontextu reset

RAK + LIK + MYK 2,5+1,5+1 ml do 1,5-2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu půl až lžíci MO+RO+ (Měsíčkovorakytníkový olej) + Zaretis + Hylandia + vitC1000 + 1 lžička „Dřevokazné houby“ + 2 tobolky GY + 2 tobolky Serrapeptase + 2 tablety jedlé sody (alkalizující položky = vápník, hořčík, Zinek nebo alkalizační směsi některých lékárníků - doporučuji brát tak, aby pH moči bylo kolem 7,2-7,5, protože podle Doktora Oto Wartburga rakovina nesnáší alkalické prostředí a podle téhož nesnáší kyslík…)
Po jídlech do decky vody 1,5 ml JK 3xD + DologranJ 1 lžička
S jídly či v nich OKR 0,5-1 lžíce 3xD
Kdyby byl problém s trávením, protože ty oleje se někdy špatně tráví, zlepší to 12K 1-2 lžičky do decky vlažné vody dle potřeby kdykoliv nebo před jídly či po nich s JK.
Prsa, lze-li, mazat ve směru od hrudní kosti do podpaží 2xD MO+ (lze i jako obklad na vložce).
Sif6 a dýchat co hodinu tělesného klidu podle možností 5-8 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech. Na spaní doporučuji pod čelo postele 15 cm knih, aby bylo spáno lehce do kopce a také se hodí při každém ležení přidechovat kyslík 90% 2 l min. z generátoru z masky (z hadiček do nosu ne) (vše je skladem)
Na spaní bych ještě doporučil Sanogel 1,5-2 lžíce mixovat do 1,5 dcl vody + 1 ml NK + B komplex forte
Zrušte cukr, med, pšenici (bílou mouku).
Zařaďte červenou řepu v jakékoliv úpravě a zeleninu, z masa jen vývary (základ pro normální tvorbu lymfy).
Jedna klientka s podobným problémem původně ze zlatého stafylokoka aplikovala do rány z rozprašovače vícekrát denně RK-ZP a volala mi, že se to pěkně během několika týdnů zatáhlo, ale když jsem se ptal, kolikrát denně stříkala, tak řekla, že často, a hlavně podle citu. Zprvu to pálilo, potom si zvykla. Kontakt mi zmizel s minulým telefonem, ale bylo to Německo.
Pro protokol Dr. Budwig vedeme lněný olej extrahovaný CO2.

Na doporučení najíždějte postupně a opatrně s citem, abyste se neosypala překotnou detoxikací, aby se organizmus nebránil dynamice přístupu – v tom pomáhá meditace se zrcadlem.
Kdyby byla jakákoliv nevhodná reakce, přerušte proces a zavolejte mi na 602224404.

Evooo 2022-11-18 11:34:24 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu. Žena 45, tep 74, výška 160, váha 49. Rakovina levého prsu. Ne bulka, ale prorustajici rakovina. Odmítla jsem klasickou léčbu. Očkování ne. Cysty v obou prsou od 11 let. Momentálně neplacené volno. Původně sedavé zaměstnání na vedoucí pozici. Doma stresy s dětmi i mužem. Loni syn těžká nemoc =strach o jeho život. Piji čaj podle Janči a Zeintricha protinadorovy (měsíček,lapacho,dobromysl, vlastovicnik, jmelí) Užívám vilcacoru a graviolu, tinkturu z hlívy, H2forte. Dýchám do břicha 8nadech, 8 zadržení, 8 výdech. Jim 1x denně. Trochu bio masa + zelenina + mléčné výrobky. Tuky-máslo, sádlo, kokoolej, ghi, lněný olej. Tvaroh se lněným olejem (Dr. Budwig). Žádné ovoce, cukry, pečivo, luštěniny. Tato strava cca 1 měsíc. Dnes jsem shlédla video o uzlinach =pridam masáže. Chystam se na hormonální jógu. 3 roky necvicim, měla jsem přetížené vnitřní svalstvo pro 150% výkon u předchozího cvičení (pilates, jóga). Mám sníženou funkci štítné žlázy, křečové žíly, 16 let zpět císařský řez. Vím, že všichni máme schopnost samoleceni, ale taky vím, že je potřeba v tomto procesu tělo podpořit a že jsem nezila podle sebe, což měním. Prosím ?? o vaši radu jak tělo podpořit. Se srdečným ❤️ díky...E.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele