Téma: Kozni absces

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-12-27 01:09:20, odpověď na #30038 ukázat v kontextu reset

Tohle z této mé vzdálenosti není na bylinky, ale na chirurga. Jeden důvod je ve megazvětšeném vaku póru, který se nebude mít tendenci stáhnout nárůstem stěn, nebo až po několika letech. Nicméně s hrozbou recidivy. Druhý je v útlaku okolní tkáně, jejíž omezené prokrvení povede k překyselení a tím k možnosti mutagenních změn.
Pro rychlejší hojení doporučuji obklad MO+ na noc, kterým se zlepší oběh lymfy.
Později bych profylakticky doporučil mast ROM (ještě není schválená - dozvíte se z Hlásání) nebo PM, na kterou už pomalu začínáte mít věk, pokud nejste alergická na propolis.

Ver_123 2022-12-27 00:11:13 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

Obracím se na vás s prosbou o radu. Na začátku prosince se mi na levé tváří udělaly dva pupínky (akné), že kterých se vytvořila malá boule. Je ohranicena a nebolestiva, velikost cca 1 cm. Podobne se mi udělala ve stejnou dobu i pod bradou,ale je úplně drobná. Dle kožní lékařky se na tváři jedná o absces, na který mi predepsala Framykoin. Používám ho již 14 dní,ale bohužel se to nezlepsuje. Na akne moc netrpim, ale mám sušší citlivou pleť se sklony k červenáni. Mohl byste mi prosím poradit?

Jsem žena, 33 let, 57 kg, 167cm, nekuracka. Pracuji ve výzkumné laboratoři. Nejsem očkovaná. COVID-19 jsem prodělala 2x. Poprvé na přelomu 2020/2021 a podruhé v dubnu 2022.

Předem moc děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele