Téma: Nespavost a neschopnost se probudit

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-01-05 23:30:26, odpověď na #30060 ukázat v kontextu reset

To vám dělají stresové hormony katecholaminy. Ty se vylučují při psychovypětí, při přidušení, překyselení, blokádymi páteře a intoxikacemi nervovými jedy. To máte všechno.
PSK + VK + BK 2+1,5+2,5 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla + Ašvaganda + Q1OP + Lecitin + DMAE + DLPA
Sif6 a dýchat 4xD i vícekrát podle technických možností 5-25 minut. V ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech. ... Přidušené neurony si bohužel říkají o cukr receptory přeformátovanými na nikotin, takže to budete mít s přestáváním kouřit komplikovaně absťákové. Ale kouření situaci inprdelizuje.
Na spaní si berte 1 lžička NK do 1-2 dcl vody a k tomu B komplex forte.
Pokud nemůžete vlivem katecholaminů usnout, lehněte si na záda bez polštáře a spojte lehce ruce nad hlavou ve směru páteře a dělejte Ještěrčí dech, který vám nahradí spánek z 80%. Vhodné je mít i černý kulich až pod nos.
Pozoruhodná pracovní doba...

Matticka 2023-01-05 21:27:09 ukázat v kontextu reset

Krásný den jsem žena 21 let, 65 kg.. Teprve rok pracuji jako asistentka v AK. Dost se náběhám k soudům a na různé instituce, jiný pohyb mimo práci nemám. Pracuji od 8.30 do 18.00. Jsem kuřačka od 18-ti let. Několik let trpim nespavosti. Usínám až velmi pozde v noci a naspím celkově cca 4 hodiny. Takto málo spím jiz cca od šestnácti let. Trpím velkým stresem. A pokud usnu tvrdě, tak mám strach, že se ráno nevzbudim. Mám několik budíků, lidé mi volají, budíky zvoní klidně i cca tři hodiny a všechny na jednou a ja se nevzbudim. Usínám ve stresu že ráno zaspim do práce. Nebo že neusnu a az k ránu. Někdy raději nespím kvůli tomu vůbec. Moc prosím o radu. Očkovaná na C-19 nejsem.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele