Téma: jak vysadit Euthyrox?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-02-01 23:10:39, odpověď na #30158 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně nosíte hlavu dopředu jako Spejbl a ne baletka. Tím dochází k uskřinutí svaku odstupujícího od míchy řídícího šž. Ta se bez dozoru fláká.Cvičení s krkem je vaš oblíbené video.
Další problém je, že na svoji výšku máte velké tělo a šž na tuto velikost není dimenzována. Doporučil bych ubrat tukové zásoby dřív než budete muset z fialově politických důvodů.
Bez kyslíku to asi nepůjde. Sif 6 dýchat 4xD 10-20 minut. V ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Vypersit se!
KRK + TUK +MK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + Ašvaganda.
Na noc na šž obklad z vložky s MO+ 1 lžíce.

Kvůli otokům co hodinu sezení 10 houpavých polodřepů - video.
Asi za 6 týdnů by se hodilo ukázat osobněji.

novádoba 2023-02-01 16:19:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Poradíte prosím, jak se zbavit Euthyroxu na štítnou žlázu? Měla bych se léčit asi 7 let (původně zjištěny v krvi protilátky proti š.žláze), ale po celou dobu se snažím umělé hormony minimalizovat. A to z důvodu, že mi způsobují otoky tkání. Cítím pnutí v nohách, vidím otlaky od ponožek, těžknou mi nohy, otékají mi kolena střídavě s kotníky. Jakmile Euthyrox vysadím, vše se vrátí do normálu. Naposledy jsem zkusila asi 9 měsíců brát Kelp s tím, že si doplním jód a š.žláza se nastartuje, ale opak byl pravdou. Přesto, že jsem se cítila velmi dobře, v laboratoři mi naměřili TSH 11,36. Pak jsem začala brát poctivě znovu Euthyrox, že ho tedy "vezmu na milost", ale stav s otoky se opakoval. Chodila jsem jako robot, neschopna pružné chůze, vše mě bolelo, jakmile jsem se ráno postavila na nohy. S lékaři je to těžké, léčbu na š.žlázu nemají a jediné co mohou nabídnout, je doplnění chybějícího hormonu. Laboratorními testy zjišťují jen hladinu TSH a na další hormony se nedívají, protilátky mi změřili jen při vstupním vyšetření před lety, dále se jimi nikdo nezabýval. Předem moc děkuji za radu.

žena, 58 let, 161/78, zaměstnání sedavé, celkem v klidu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele