Téma: Hleny v ústech

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-02-19 19:31:48, odpověď na #30201 ukázat v kontextu reset

I když jste v zadání dotazu taktně vynechal věk a očkování, pokusil jsem se přijít na váš problém,Vychzí mi, že hleny jsou zdrjem v zadní části nosních skořep, kde vaše sliznice silně produkuje svůj sektert, kterým se čistí a chrání před mikrobiální nákazou odfiltrováním prachových nečistot při dýchání. Na noc doporučuji černý kulich až pod ústa a vyhřát hlavu. Kdybyste s tím měl ještě problém, lze aplikovat do nosu po silné dušecvní přípravě Dubovky RK-SE z rozprašovače.
Mimo jídla pijte LIK + PK 2+3 ml do 2 dcl vody 4xD + 1/4 lžičky vitC100
12K před nebo po jídlech, jak jste zvyklý, protože máte asi slabý chronický zánět dvanáctníku... asi z psychovypětí nebo zanedbného dýchání.
Zadbalon 3xD mimuntu.
Co nejvíc Ještěrčí dech (video)

1. Po smerti se oddělí vaše duše a přejde do božského serveru, kde počká, než bude zase zařazena do oživování nějaké bytosti.
2. Vibrace lze korigovat více čaji, to musíte vyexperimentovat na sobě, co zabere: PSK, BK, IQK, NK... 1 lžička 1-3xD do 1,5 dcl vody mimo jídla

MichalZukal 2023-02-19 12:25:30 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, neustále polykám hleny v ústech společně se sliny, vůbec nevím čím to může být, možná zánět dutin a hleny tak vytejí nosní dráhou, ale to je doměnka. Jinak je pravda, že mám velmi oslabený reflux, špatně trávím a mám neústálé říhání. Beru už tak rok 12K, ale žádné dlouhodobé zlepšení nepřišlo, ovšem je pravda, že mi nesmírně pomáhá na ty těžké situace. Děkuji moc předem za odezvu.

Ještě dvě fylozifické otázky na konec.

1.Co myslíte, že je po smrti?
2. Neustále mi vibruje tělo při meditaci, prý je to kundalíny energie, tím se můžu léčit?

Váha:74kg Výška:174cm Tlak: v normě Práce: manuální Léky: neberu, jen vitamíny a minerály a zázračnou 12K.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele