Téma: Crohnova choroba + neprůchodnost střev

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-05-13 00:52:22, odpověď na #30452 ukázat v kontextu reset

Vzhledem k tomu, že je zemědělec, kazící si zdraví kouřením a očkováním, a vy nečtoucí bod 3) bych vás hned smazal, ale kvůli víře v Měsíčkovou směs MEK alespoň toto:
MEK + REK + MYK 3+3+2 ml +1/3 lžičky vitC100 do 2 dl vody 4xD mimo jídla a k tomu 1/2-1 lžíce MO+RO+. (pokud při tom bude nevolnost, přidat 12K 1-3 lžičky třeba do decky vody ještě potom.
Jinak 12K + LIK 1+1 lžička do deckydcl vody 3xD po jídlech + Narogesin + Dologran J 1-2 lžičky https://www.novysro.cz/dologran-s-jodem/

Pokud mu budete podávat nějaké maso, tak omezeně a jen mixované na krém... tedy spíše v polévce. Spíš se hodí čistý vývar.

Kouření dráždí slinivku - ta nedává v pankreatickém sekretu bikarbonáty a překyselená natrávenina poškozuje střevní stěnu...

Klisova 2023-05-12 12:41:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co by jste doporučil při Crohnově chorobě ? Doteď léčeno Imasupem nebo Imuranem. 2týdny zpět u partnera došlo k částečné neprůchodnosti střev. Byly nasazeny kortikosteroidy Predison s postupným snižováním dávky. Při kolonoskopii se budou snažit střevo balonkem roztáhnout. Pokud to nepomůže, provedou odstranění střeva. Zatím to ale vypadá na dobré cestě. Bere Quercetin, MSM, laktobacily a vaší Měsíčkovou směs.

Muž, 26 let, kuřák, 2 dávky očkování proti covidu, zemědělec

Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele