Téma: Preeklampsie

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-05-25 00:11:26, odpověď na #30487 ukázat v kontextu reset

Samozřejmě bychom si pokeccali v osobní poradně víc... a další dítka už byste mohla udělat k vaší spokojenosti.
Příčinou byly stresové hormony katecholaminy, které reflektoricky stahují všechny orgány od pánve po srdce ve prospěch nadměrně pracujícího mozku.
Tomu negativně napomohla studená odkysličená krev od nohou a zanedbané dýchání. A také nahrbení s berení hyperlordozou omezující inervaci dolů.

Littlemoon 2023-05-23 11:40:36 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás, je mi 31 let, 163 cm, 55 kg, 0 očkování na covid, práce u pc zdravotnictví/technika. Asi před 2 měsíci ve 24.týdnu těhotenství preeklampsie, týden hospitalizace, snaha srazit vysoký tlak a udržet stav co nejdéle, což se nedařilo a muselo být těhotenství ukončeno císařským řezem, holčička pár dní bojovala v inkubátoru, ale nezvládla to. Stalo se to asi půl roku po tom co mi umřela máma kvůli nádoru na mozku, o kterou jsem se až do té poslední chvíle doma starala. Moje otázka zní: je v mém těle něco špatně, že preeklapsie vznikla? Co můžu udělat pro to, aby se znovu neopakovala v dalším těhotenství? Nebo moje tělo jen nemělo čas se "vzpamatovat" po náročné péči (jak fyzicky tak psychicky) o mámu? Srdečně děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele