Téma: Zánět nosohltanu a dutin

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-06-04 13:59:11, odpověď na #30519 ukázat v kontextu reset

Vy toho máte, jak pro celou vesnicu...
Stresem i blokádami páteře jste přidušená a od toho překselená (jakmile si bere organizmus kyslík z cukru, škrobu a glykogenu, tvoří 26x víc kyselých zplodin než v aerobním režimu).
Když se mi něco podobného děje, vždycky to řeším aplkací RK-SE rozprašovačem do nosu. Nejvíc jsem měl rekordních 11x střiků za noc (obvykle ale stačí asi 4 za den), když jsem potřeboval ráno do televize vypadat zdravě, ale večer jsem nevypadal ani trochu. Ráno jsem měl sice kruhy kolem očí po velmi dojemné noci, ale to se zapudrovalo... Dojemnost (slzotok) si můžete také vyzkoušet, říkám tomu Bomba čenichovka, a když utichne ozvěna mého řevu, pociťuji zřetelnou úlevu. Jste-li drsoň, zkuste... Mělo by to odblokovat i ty vstupy do Eustachovek - uši.
Na noc je potřeba hlavu vyhřát v černém kulichu až pod ústa.
Záda potřebují poválet na Zadbalonu 2-4xD minutu (video), případně Večerní cvičení DK.

K pití PK + SK + RAK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + DY 2 tobolky + Simethicon + Ašvaganda + tabletu jedlé sody
JK + HOK 2+2 ml do 1,5 dcl pití po jídlech 3xD + Narogesin

Doporučil bych toho v osobní poradně asi víc, ale mám pocit, že tohle je pro vás zatím maximum.

Fialka.7 2023-06-04 01:01:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,
prosím Vás o radu. 32 let, výška 160 cm, váha, 57 kg, nekuřačka, 2 děti, v domácnosti, fyz. práce na zahradě. Předtím 2 roky v domově pro seniory. 2021 C19, lehký průběh, neočk., od té doby často záněty dutin a nosohltanu, teď zase týden žlutozelený hnis, trochu jde vysmrkat, zbytek teče do krku. Oteklé oči, červené spojivky, zalehlé uši, únava, studené ruce a nohy, teplota 37,1. Tep 75. Zablokovaná záda, bolest na prsou, tíseň, tlak, pocit nedostatku kyslíku. 2017 mycoplasma na plicích+influenza, v dětství mononukleóza. Krátkozrakost,generace sítnice. Bolest zad dlouhodobě, v poslední době více stresu. Děkuji Vám.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele