Téma: Silná, prodloužená a neustávající menstruace, příliš vysoká děložní sliznice II

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-11-17 02:15:24, odpověď na #30988 ukázat v kontextu reset

Takže pro hubnutí obézních:
Nakoupit semeno lnu, dom si ho namlet na kávomlýnku na mixéru a smíchat s OO-T na hustou pastu a tu smíchat s OKH 1:1. Této kombinace si vezměte 1/2-1 lžíci vždycky, když budete mít hlad dle citu a potřeby.
Když už budete tradičně jíst, tak si dávejte porce pětinové až třetinové obvyklých dávek a jezte jedině tehdy, kdy se opravdu jíst chce - dojídat netřeba... Žádné pečivo, bílou mouku, med, cukr a sladké. Pokud přijde nepřekonatelná chuť na sladké, okamžitě si nasaďte černý kulich až pod ústa, lehněte si na karimatku na záda s rukama spojenýma nad hlavou a dýchejte ještěrčím dechem 20-40 minut - usnutí nevadí.
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut.

Hana_82 2023-11-16 08:47:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,

chci Vám moc poděkovat, Vaše směsi užívám tedy až od cca poloviny října, snažím se i dýchat ještěrčím dechem (Sifon 6 objednám), víc se hýbat, užívám MO+ násadcem dovnitř - mezitím jsem panikařila, ani ne tak kvůli svému zdravotnímu stavu, jako spíš kvůli chování gynekoložky, která je velmi strohá, neochotná, nevysvětlí, neodpoví na dotazy, straší. Vlastně mi to vadilo už dlouhodobě, teď se to vyhrotilo, a tak jsem se konečně rozhoupala a v průběhu října dospěla k rozhodnutí najít si jinou. Na kyretáži jsem zatím nebyla, v září mi onemocněly děti, v říjnu mi zrušila kyretáž gynekoložka kvůli tomu, že jsem užívala Norethisteron, který mi dali na pohotovosti - zkraje října jsem totiž byla na pohotovosti, problém se silnou, prodlouženou a nekončící menstruací se zopakoval - tam mi byl dán na zastavení krvácení k užívání 10 dní 3x denně Norethisteron (souběžně s ním už jsem užívala vaše směsi), po doužívání nastala menstruace v délce pěti dnů, jeden den slabá, tři dny silná i s kousky sliznice, pátý den ráno větší kus sliznice a zbytek dne slabá menstruace. Po celou dobu byla bezbolestná, jen ten pátý den ráno to vyloučení většího kousku sliznice provázel divný pocit v podbřišku, měla jsem pocit nějakého štípnutí, štípání.
Nyní čekám trochu s obavami na další menstruaci, měla by přijít 18. 11. Cítím se však lépe. O mnoho lépe spím, zcela jsem se zbavila kávy, které jsem se už chtěla zbavit nejméně dva roky, ale nikdy jsem to nedokázala - nyní ji vůbec nepotřebuju už víc než měsíc, předtím jsem jí pila několik šálků denně a stejně jsem byla pořád unavená a bez energie. Mám víc energie se hýbat (tu jsem neměla vůbec) no a hubnu! Moje váha se taky nepohla už dlouho, ať jsem se snažila, jak jsem se snažila. Prosím, na co se mám zaměřit, aby hubnutí pokračovalo? Vím, že by to chtělo určitě ještě aspoň 10 i víc kilo dolů. Chtěla bych zhubnout na hmotnost, která by byla pro mé tělo zdravá, ale zase jsem realistická (skeptická), tak spíš chci aspoň vrabce v hrsti (zhubnout aspoň trošku) než holuba na střeše (zhubnout na hmotnost, která by byla pro moje tělo opravdu zdravá).
41 let, 175 cm a nyní 99 kg (čili od září úbytek -6 kg), neočkována, covid prodělán 2x.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele