Téma: Pásový opar, dítě, 3 roky

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-11-19 00:04:08, odpověď na #30992 ukázat v kontextu reset

Na ruku nebo nohu jí dejte trojúhelníkově trojřadý BEN7 a schovejte do "Gumky", aby to někde v zaměstnání neztratila.
1-2xD jí dejte na pozdrav parazitům OKH 1 lžíce s čerstvě nadrceným česnekem a zapít 12K 11 kapek do trochy vody na zapití. To jí zlepší potřebné parametry jak slinivky, tak jater i podpoří imunitu. Až nebude červivá, tak OKH jezte vy a jí dejte OKHI.
Mimo jídla jí dávejte k pití TK 18 kapek do půldecky vody a přidejte do toho 1-2 lžičky GH 3-5xD podle chuti.
Při svědění potřít RK-S. Při nevědění RK 4xD a na noc promazat MO+.
MO+ masirovat i záda směrem k hlavě pomalu a střední silou podélně i spirálově.
Sif4 a dýchat 4xD 5 minut. Na noc B komplex malý.

BetyJas 2023-11-18 15:10:35 ukázat v kontextu reset

Krásný den, moje dcera, má za 4 měsíce 3 roky, necelých 15kg, zaměstnání sedavé, lehavé, skákavé, lozivé a hravé.
Má pásový opar, pod levou paží, puchýřky se šíří i po spodní části paže vel ca 3 pětikoruny, ale protažené, pod levým ramenem na zádech vel. ca 2 pětikoruny a ve stejné úrovni uprostřed zad ca 1 pětikoruna. Prvně jsem objevila flíček minulé pondělí, ale vůbec jsem nevěděla, co to je, čekala, co se z toho vyklube. Až včera - v pátek večer - jsem ji přivezla po přespání od babičky a to už bylo jasné, co to je... Neštovice měla zhruba před rokem. Do školky nechodí, ve čtvrtek byla prvně na jeden den a nadšená.
Je to zdravé vitální dítě, žijeme na venkově, jsme často venku, hodně plaveme i se saunujeme. Obě moje děti vnímám jako spíše odolné. Čili mě to překvapilo, panice nepropadám. Nikdy (krom těsně po porodu) nebrala žádné léky. Právě jsme se vrátily z pohotovosti s antivirotiky. Mazala jsem smolnou mastí, teď zkusila mast z dračí krve. Chystám se proložit Dubovkama. Začala dávat Pangamin a Echinaceu, Cčko mám sypké, nejsem si jistá, kolik ideálně. Dávám Oscilococinum, sháním Rhus Toxicodendron. Ad Homeo.
Před týdnem jsem s ní byla u doktorky kvůli bolestem břicha, dle pohmatu se rozhodla pro roupy a vyfasovaly jsme Vermox. Ten jsem ještě nedala, protože hledám alternativní cestu pro děti. Sama jsem si objednala Červotoče od konkurence, ve čtvrtek dovezla tablety pro všechnu naši havěť domácí, ale u dětí tápu. A teď tápu, zda se pouštět do řešení všeho najednou, nebo postupně. Trochu mám pocit, že by se paraziti mohli podílet na oslabení těla. ??
Tak trpí na růstové bolesti nohou.
Když hledám stresového spouštěče, dlouhodobě to může být rozpad rodiny přesně před rokem a prostě někdy to nemám lehké já a pak ani ty děti se mnou. Těsně před odhalením prvního flíčku strávila poprvé dvě noci s tátou a myslím to nebylo pro ni úplně jednoduché.
Jsme na začátku. Budu ráda za rady, jak tělo podpořit, aby se s tím vším popasovalo bez úhony a zase o kus vyrostlo.
Tak abych to shrnula. Prosím o radu ohledně pásového oparu. Dále zda má smysl zároveň řešit parazity nebo počkat. A když už se teda ptám, tak prosím o radu na boj s parazity pro děti. Zejména pro tuhle skoro tříletou. Druhé je skoro 6 a váží 20 kg. Povolání mají stejné, ta starší navíc obsáhlé filozofické debatování.
Děkuji a jsem s úsměvem, zejména pokud obě spí

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele