Téma: Svědivá kůže a mokvavý ekzem

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-01-15 01:54:57, odpověď na #31110 ukázat v kontextu reset

Je to nedostatkem kyslíku v játrech, čímž medochází k dostatečné detoxikaci, tělo se přeplní a tam to žere epidermální stafylokok a vyměšuje do pokožy ještě horší sajrajt.
Sif6 a dýchat každou hodinu tělesného klidu 5 minut a v ostatní čas nejvíc Ještěrčí dech.
K pití CK + MYK + MK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla. A k tomu Q10P + 1 lžička Ohňovec + 2 tablety Jedlé sody pro alkalizaci prostředí.
Po jídlech JK + 12K 2,5+1,5 ml do decky vody 3xD + Narogesin + 1 tabletu Dologranu
S jídly či v nich OKT 1 lžíce 3xD.
Zrušte cukr, med a bílou mouku
Zevně na lokalitu používejte PM-Ag a na suchou pleť MOM (nohy) ostatní pokožku MOM-A.
K omývání BTM.
Vše je na www.novysro.cz

Z.Mar 2024-01-14 18:27:08 ukázat v kontextu reset

Moc vás zdravím pane Nový a prosím o pomoc a radu. Je mi 53, měřím 168 a vážím 82 kg. Trpím velmi suchou kůží a dermatitidou. Víc než 2 roky jsme byla v klidové fázi, sice každodenní promazavani, ale kůže v klidu. Před 3 týdny jsem si natrhla vázy v koleni. Pod ortezu se mi teď začal dělat ekzém který se olupuje a zanechává po sobě vlhká ložiska, které zaschnout a zase se sloupnou. Na obličeji, krku a plážích mám svědivé pupínky, které se mi po poškrábání slijí v jeden větší a po natření Sudocremem trochu zklidní a ustoupí. Momentálně jsem neustále neklidná a cítím se jako, že brzy vyskočím z kůže. Nic mě nebaví a radost je někde v..... pryč. Nevím si rady. Těším se na vaši odpověď a že to není tak strašný. Hezký večer. Z.Mar

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele