Téma: rakovina slinivky

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-04-03 01:21:37, odpověď na #31285 ukázat v kontextu reset

Je potřeba, aby do sebe dostával mnoho kyslíku a udržoval alkalitu homeostázy.
Na to je v průběhu dne dýchání Sif6 co půl hodiny 4-6 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech (videa), na spaní určitě přidechovat asi 3-4 l kyslíku 90%/min. z koncentrátoru (kvalitní je skladem za zhruba 27500 s příslušenstvím - nevnucuji). Dr. Qtto Wartburg dostal Nobelovku za objev změny buněk v rakovinné ztrátou 1/3 kyslíku a rozpadem buněk v alkalickém prostředí.
Proto doporučuji kyslík na noc vždy a přes den, kdykoliv vázne dech. A alkalizaci = měření pH moči při každém močení... pro toto mi virgule ukazuje vhodnou hodnootu 7,4-9 (měřící přesné proužky máme). Nedoporučuji kyslíkové brejličky ale masku.
K pití RAK + HK + jestli byl očkovaný na C19 MYK 1+1+1 lžička do 1,5-2 dcl vody + 1-2 tablety jedlé sody + Zaretis + Hylandia + Q10SEET + 1 vrchovatá lžička Ohňovec + 1/2-1 lžíce MO+RO+
Pokud by ten olej byl obtížněji stravitelný, lze to podpořit přidáním 12K 1 lžička klidně k předchozímu.
12K také po každém jídle 1 lžička do decky vody.
S jídly či v nich se mi ukazuje OKT a OKR nastejno... zkuste nejdřív jedno a pak druhé nebo to smíchejte na 1+1 dost plná lžička s jídly si 3xD nebo podle chuti (oboje by mělo pomoci).
Postel trochu v čele zvedněte asi o 15 cm, aby spal šikmo a nezaplavovaly se mu plíce gravitační vodou.
Lze si objednat i Transvitalitu viz zde - jde o placenou službu dobíjení biobaterek na dáku... dočtete se zde v aktivitách. Poctivě řečeno, nejsem v tom ani zdaleka dobrý jako Ježíš, takže to je spíš pomocný prostředek... ostatně u rakoviny slinivky je pomocným prostředkem všechno. A navíc všechno leze hrozně do peněz bez slibů a jistoty.
Ještě jsem si uvědomil, že máme Alkalot pro úpravu pH sportovců po výkonu... tedy třeba 2-6xD 1/2 odměrky do 1,5-2 dcl vody podle měření, chemicky jde o směs citrátů kationtů, aby se sportovcům po megavýkonu nerozpadaly svaly.

Pedrulka 2024-04-02 20:04:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
snažím se pomoci mému otci,aby se vyléčil.
Má rakovinu slinivky-je mu odebrán žlučník,slezina i část slinivky,za sebou má chemoterapii,dnes jsme se dozvěděli,že chemoterapie nezabrala a stále má v sobě rakovinné buňky,teď je hospitalizován v nemocnici.
Moc prosím,jestli je zde možnost, aby se vyléčil pomoci Vašich přípravků ,o radu,co by měl brát (dělat).
věk otce je 63let,výška cca180cm a váhu bohužel nevím,je teď hrozně moc hubený po chemoterapii. Píšete ,že se nemáme podepisovat,tak nepíši tedy ani své jméno ani tedy jeho.
Moc Vám děkuji
Krásný den

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele