Téma: Křečáky a železo v těhotenství

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-04-14 22:28:39, odpověď na #31297 ukázat v kontextu reset

Hemeroidy i křečáky tvoří plod nasedající na velké žíly v břiše. Aby pod plodem krev neměstnala, potřebujete pánevní pohyb. Tedy tanec, hemžení chůze apod. jen ne sedět. A když sedět, tak trochu pomáhá s nohama na stole.
Železo je problém špatného vstřebávání vlivem přidušení = Sifon 6 a Ještěrčí dech (vode)
Tu levou chlopeň myslíte na žilním splavu v noze nebo srdeční?
Kvůli železu si dělejte čaj z kopřivy, pampelišky a přesličky nebo si čerstvé byliny uvařte jako špenát. V tom případě v poměru 5+5+1...
S jídly OKL 1 lžíce 2-3xD a po jídlech 12K + JK 1+1 lžiřka do 1,5 dcl vody tělní teploty 3xD.
Hemeroid potřebuje pro plasticitu MO+ 1 ml na noc.
Mimino také do porodních cest asi 1,5 ml na noc. MO+ mazat všechno vaše vyboulení prsa, břicho, zadek sethna a navíc křečáky..
Mimo jídla a pro kojení GK 3 ml do 2 dcl vody 4xD .

piskacob 2024-04-14 21:15:30 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás Břetislave,
jsem aktuálně 33. týden těhotenství, prvorodička, 29 let, 184 cm, nyní 76kg (mimo těhotenství 65kg), očkování 2x comirnaty. Bez nemocí. Sedavé zaměstnání. Mimo se hýbu, chodím, běhám, jezdím na kole, jóguju. Jinak přirozeně nižší tlak, studené ruce.

ŽELEZO: V 1. měsíci věku transfuze kvůli anémii. Z krevních obrazů v těhotenství málo železa i přesto, že jsem brala sorbifel durules (erytrocyty 3,40, hemoglobin 110, hymatokrit 0,325).

HEMERODIY: Kolem 20. týdne těhotenství mě začaly trápit hemeroidy, nekrvácí, občas vylezou, já zatlačím. Ale to asi není dlouhodobé řešení. Mimo těh. se mi vytvořil jeden asi před 4 lety, zahojen díky MO.

KŘEČOVÉ ŽÍLY: Na pravém lýtku těsně pod kolení jamkou mi začíná vylízat křečová žíla. Při sezení mi otečou lýtka, pokud se ale celý den hýbu, lýtka a kotníky krásně tenká. Otoky se děly i dříve mimo těh. Vyšetření UZ v r. 2021, levá chlopeň lehce horší ale bez medikace.

Děkuju moc za radu. Třeba to spolu všechno souvisí?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele