Téma: pálení

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-05-01 02:36:01, odpověď na #31315 ukázat v kontextu reset

To je od streových hormonů katecholaminů odkrvujících slinivku, která nedává dostatk bikarbonátů a natrávenina tak leptá dvanáctník, Podílí se na tom asi i blokády Th11 páteře. Doporučuji někoho s Dornovou metodou šetrného rovnání páteře (v Praze paní Malečková 606304210). Základní mantra: No, a co?!

Cvičení s krkem (video) 4xD a Vdečerní cvičení Dědka bylinkáře
Sif6 a dýchat 4xD 10-20 minut podle citu a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Na noc se hodí NK 1 lžička do decky vody + B komplex forte + Melatonin
V průběhu dne BK + HK + MYK + MK 2+2+2+2 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla + Ašvaganda + 2 tobolky GY (nebo alespoň DY)
Po jídlech 12K + JK 1+1,5 ml do decky pití 3xD a k tomu Narogesin + Dolomit
S jídly OKT 2-4 lžičky 2-3xD.
Na ekzém PM
Zadbalon 2xD minutu
BEN7 na dominantní ruku trojúhelníkově trojřadý.
Na noc černý kulich až pod ústa a vyhřát hlavu
Když by to bylo málo, tak za mnou osobně...
Ředit horkou vohou klidně jo

Nicola 2024-04-25 12:46:17 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás pane Břetislave,obracím se na Vás j,neboť nevím co děllat dál. Jsem žena 69/174/56 , 3x očk.na covid a 2xprodělán.
Mám chron.gastritidu a užívala jsem vaše směsi JK,12K,MEK,MYK,3xdenně sifon 10min,,ráno houp.dřepy,novpoklony,večer rotace. Jím šetrnou stravu a přesto mě začalo pált v puse, jazyk, Tak jsem myslela,že je to z tinktur, přestala jsem je brát a využívala jsem Sanogel jedno balení brala jsem večer 2 lžičky,ale to také nepomohlo. Objevil se mi ekzem u obočí. Byla jsem na prevent.prohlídce, vše OK , jen jeden jaterní test,myslím AST zvýšen o jednu desetinu. Nopalzu neberu, nepomáhala, jen 2xdenně Kinito. Pohybu mám až dost, denně 8-12km. Myslíte,že je to od žaludku nebo něj.plísně? Propolis.tinkturu jsem brala asi 14 dnů, ale pak jsem se dočetla,že zatěžuje játra, tak jsem přestala.Možná proto i ten výsledek krev.testů.Mívám žlutý povlak na jazyku.
Mám pokračovat v tinkturách,nemohou dráždit sliznici žaludku?Redila jsem je horkou vodou.Alkohol nepiju, nekouřím a káva 1xdenně. Mnohokrát děkuji a jsem vděčná za Vaši radu i a za to, že pomáháte lidem a přeji Vám hodně zdraví a elánu, který pořád máte.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele