Téma: Vysoký tlak systolický i diastolický, už bolest hlavy, vysoký cholesterol

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-05-03 02:30:02, odpověď na #31327 ukázat v kontextu reset

Podle virgule to vypadá, že se vám bortí páteř, po chronickém hrbení při fyzické námaze asi v předklonu (těžiště trupu ve předu), protože se mi jeví problémy i v bederce, kterou mohutnější vzpřimovače trupu hyperlordózují. Inervace odstupujících nervů od míchy do svaloviny průdušek a aorty kolem Th4-7 vypadá přiskříple, takže jsou záchvativtě relaxovány a nespolupracují, hlavně aorta. Nicméně se mi jevíte přidušená... asi psychovypětím, což vede k výronu katecholaminů zhoršujících prokrvení myokardu. Nějak se mi nezdá ani vaše krční páteř, která není jak u baletky, ale spíš u Spejbla. Když jste z oboru, omrkněte si postavení C2 a C5/6. Asi by vám k tomu řekl své někdo s Dornovou metodou.
Asi by toho bylo víc, ale pro bylinky to zatím stačí. Pokud máte přístup k mikroskopu, mrkněte, jestli vám erytrocyty řetízkují či chuchvalcují (pokud ano, objevte se osobně zabrzo, pokud ne, za 6-8 týdnů, chcete-li)
HOK + MYK + BK + PSK 1+1+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít mimo jídla 4xD nebo podle vnitřního pocitu a k tomu vždycky 2 tobolky DY + Ašvaganda + Q10P
Sif6 a dýchat 3-4xD asi 10-20 minut (lze při tom prokysličeně i studovat) a v ostatní čas co nejvíc Jetěrčí dech. (video)
Zadbalon 2xD minutu
Večerní vičení DB
Cvičení s krkem (jen první polovina videza - zatím)
Pokud máte na hřbetech ztenčenou pokožku tvořící snadno tenkou kožní řasu, tak po jídlech 12K + JK 2+3 ml do decky vody 3xD po jídlech a s jídly OKT 1 lžíce.
Naučte se být nad problémy i nad sebou kvůli své odkrvené slinivce.
Asi bych detilů nale víc, ale i tak toho máte zatím za úkol docela dost.
Držte se a umívejte alespoň do zrcadla...

Máza 2024-05-02 16:00:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena, věkovitá 55 let, 175 cm, váha asi 78 kg. Tlak vyletěl za poslední dva měsíce, peaky jsou až 200/110, standard 150/90. Cholesterol poslední asi 8,8 (dědičná zátěž). Tabakismu neholduji, představa dehtu plazícího se v růžové plicní tkáni je mi eklhaft. Covid vražda vakcína 3x - Pfizer. Zaměstnání fyzicky i psychicky náročné, práce ve směnách - obor intenzivní medicína. Student vysoké školy. Děkuji za rady

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele