Téma: bolest, břicho, žaludek, hlava, paraziti?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-05-14 02:44:26, odpověď na #31341 ukázat v kontextu reset

Vaše potíže jsou poměrně skryté do bortící se páteře, přidušení, špatné sekreci slinivky a nedostatečné detoxikace hypoxickými játry.
12K 2 lžičky do decky vody a pít 3xD po jídlech a k tomu Narogesin.
MYK + HK + RIK + BK 2+2+2+2 ml do 2 dcl vody a pít 4-5xD mimo jídla.
Šíji narovnat jako baletka a ne Spejbl.
Večerní cvičení DB(video) a také ZLZ a také Zadbalon minutu.
Sifon 6 a dýchat 4xD 10-20 minut podle technických možností a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Na svědění ve zvukovoudu se dají použít RK z rozprašovače. Do konečníku to zkuste také a uvažte,jestli to bude dobré nebo přejdete na aplikaci tamo násadcem na inj. 2 ml 1 ml MO+.
To by mohlo pro začátek stačit... ale ještě nějaké trumfy by se našly.

Majza 2024-05-09 19:36:04 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový, vím, že mám raději přijet, ale teď jezdím daleko za tátou do nemocnice, takže jsem vlastně ráda, že mě nepřijali do nové práce - to je k vysvětlení situace. Žalm Davidův užívám příležitostně. Doma polehávám - po cestě se vždy pár dnů vzpamatovávám. Máme tři psy, se kterými už moc nechodím.
Před cca 3 týdny drobné krvácení z nosohltanu, tlak až 150/90. Za pár dnů pálení žaludku a celého břicha. Vzala jsem tbl proti překyselenému žaludku. Pak zácpa. Po lněném semínku a křemelině (2 večery) již několik dní průjem, bolest oteklého břicha, bolest v kříži, kašel, slabost, bolest hlavy, svědění ve zvukovodu a konečníku. Od včerejška Endiaron a drobné zlepšení. Uši, konečník klidné. Hodně jsem se vyhřála - pak velká bolest hlavy, která po chvíli ustoupila. Mohl byste se prosím podívat po příčině a zda by bylo vhodné objednání na plazmový generátor nebo něco jiného? K lékaři zatím nechci, protože si myslím, že když při šťouravých metodách něco objeví, tak vezmou vzorek a tedy útvar poruší, a co by bylo zapouzdřené se rozběhne do těla.
Děkuji velice.
Žena/177/furt 96/58 let/tep 65/2 očko/nekouřím/a teď už ani nepiju

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele