Téma: Kolaps organismu?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-06-04 01:51:45, odpověď na #31367 ukázat v kontextu reset

Vnímám u vás překyselení z přidušení a zdá se že nejen kvasinky, ale i virus a v ledvinách se asi projevuje nějaký doufejme nevýznamný streptokok. V Sif6 pokračujte a přidejte ještěrčí dech.
LPPK 9 ml do 2 dcl vody a pít 5-3xD mimo jídla vždy s 3-2 tabletami jedlé sody. Pokud vám na to dá lékař Biseptol (nebo jiný vhodný sulfonamid), tak se to nebude tlouci, ale zesilovat.
Mimo to k pití BK + PSK + HK 2+2+2 ml do 1,5 dcl vody 2-5xD podle citu asi půl hodiny od LPPK a k tomu 1 lžička Ohňovec.
Po jídlech 12K + JK 1+2 ml do decky vody 3xD a s jídly OKR 1/2 lžíce.
Zdá se mi, že blokády krku jsou od špatného polštáře. Takže video Cvičení s krkem zprvu jen první polovina. 4xD.
RK-V z rozprašovače 6-10xD do krku.

JituB 2024-06-03 09:58:47 ukázat v kontextu reset

Žena 35let, neocko, nekuřák, 56kg, knihovnice

Dobrý den, pane Nový,
ležím třetí den v posteli se zvýšenou teplotou 37,5 a velkou únavou, střídavě bolest ledvin, zákolení. Cítila jsem také jakési zkraty od páteře, dnes je to lepší. Snažím se několik měsíců o zredukování kvasinek do normální míry, protože se mi vlivem stresu před Vánoci rozlezly až na jazyk. Před dvěmi týdny mi začala po probuzení otékat pravá strana obličeje a tři prsty prave ruky. Brala jsem to jako signál, že se tělo rychle čistí, zvýšila pitný režim na necelé tři litry a důsledně dychala sifonem (2-3* denně 10-15min). Nyní jsem tři dny nedychala, což je asi špatně, viďte? Je možné, že je to teď reakce na odumírání kvasinek nebo se mam znepokojovat něčím jiným?

(Strava hlavně zelenina, ovoce bobulovité, bez mouky, cukru, alkoholu. Užívám ostropestřec, lichořeřišnici a oreganovy olej.)

Srdečně Vás zdravím ? a mnohokrát děkuji za Váš čas a energii.??

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele