Téma: Bolest břicha, zhoršené trávení

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-01-17 17:42:44, odpověď na #30104 ukázat v kontextu reset

Jedná se o stresovou reakci na přidušení, blokádu páteře, odkrvení slinivky, mechanický útlak dvanáctníku a pracovní strnulost. Blokuje se vám žluč při reflektorickém stahu žlučníku.
12K 1-2 lžičky + JK 1 lžička do 1-2 dcl vody po jídlech (lze pivo ředěné horkou vodou 1:1 = nepředávkovávat + Narogesin dlouhodoběji + Biopron (kterýkoliv, jedno balení)
MEK + HK 3+3 ml do 2 dcl vody a pít mimo jídla 3-4xD + Ašvaganda + DMAE + DLPA
Zadbalon 2xD.
Na noc Večerní cvičení Dědka... video
Co hodinu 8-10 houpavých polodřepů... video3
Sifon6 a dýchat, když vás něco nebo někdo bude štvát5-30 minut 1-4xD.. v ostatní čas ci bńejvís Ještěrčí dech... video
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku (video)

koda 2023-01-17 09:35:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
Muž 38 let, výška 185 cm, váha 88 kg, sedavé administrativní zaměstnání u PC, občas stresující, nevakcinovaný na c19, tep 74. Delší dobu jsem u sebe pozoroval zhoršené trávení. Nedávno jsem mu dal poslední ránu konzumací alkoholu, tučného, kořeněného a smaženého. Následovalo nafouklé a citlivé břicho, tekutá stolice, hlasité střevní projevy, při doteku bolest okolo pupíku a v pravém podžebří, která jde do zad a pod pravou lopatku. Po tomto jsem nasadil 3 denní půst, pouze s tekutinami. Lékařka nasadila antibiotika na průjem, krevní testy jsou v pořádku. Momentálně konzumuji především dušenou zeleninu, rýži a suchary. Stav se zlepšil, stolice normální, ale nadále mě v noci probouzí hlasité střevní projevy a nafouklé břícho a občas i bolest v pravém podžebří a pod pravou lopatkou. Ještě navíc mám kyselo v ústech a chrapot, hlavně poránu. Cvičím, používám zadbalon, břicho a záda masíruji MO. Jinak mám alergii na prach a alergické astma. Velice Vám děkuji za jakoukoli radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele