Téma: Nárast váhy

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-08-22 22:55:53, odpověď na #30744 ukázat v kontextu reset

Podle virgule se vám omezil očkováním průtok krve kapilárním systémem, takže není dostatek kyslíku pro práci svalů, které zůstávají jen v cukerném režimu. Erytrocyty se hromadí na tepenné straně kapilár, takže sice neodumírají, ale kyslík do tkáně nepřenáší dostatečně, aby mohla svalovina spalovat tuk pro kterýžto proces potřebuje kyslíku asi 4x víc.
Doporučuji každý druhý den v podvečer obejít dynamicky s hůlkami okruh 7 km co nejrychleji.

K pití mimo jídla MYK + KRK + KK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu vždy Q10P + 2 tobolky DY. Od 17 hodin nejíst.
Vynechat vše z pšenice, cukr a med.
Sif 6 2-4xD 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Na dominantní ruku doporučuji trojúhelníkově trojřadý BEN7,

Domi94 2023-08-22 10:45:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

vek 29, váha 60kg, výška 168 cm, 3x pfizer (covid). Trápi ma, že som za posledný rok pribrala takmer 10kg. Šport, stravu, spánok, stres - všetko je cca rovnaké ako roky predtým, no na váhe je neustále priberanie. Krvné testy u lekára sú v norme (bývam 2x ročne hlídaná na hematologickej ambulancii kvůli Leiden heterozygot mutácií). Mám pocit akoby som aj zavodnená (stehna, boky, brucho, tvár) .

Priberanie nastalo cca na prelome roku 22/23 kedy som po 3. očkovaniach prekonala covid s pomerne dobrým priebehom, no následnou dlhšou liečbou antibiotikami v súvislosti s plícnou mycoplasmou.

Odporučili by ste mi prosím na tento problém niečo?


Alkohol (iba pivo, víno) príležitostne, nefajčím. Typ práce kancelárska (účetní + administratíva). Spánok min. 7-8h denne poctivo dodržujem.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele