Téma: zánět močových ces a zadní rýma

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-09-04 00:51:06, odpověď na #30755 ukázat v kontextu reset

MYK + PK + LIK 2+2+2 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a do toho ještě 1/4 lžičky vitC100 a k tomu Q10P + DY 2 tobolky.
Na spaní noste pro zateplení černý kulich až po ústa. V létě tenký a v zimě tlustý nebo dva.
Pro vyhřátí doporučuji i https://www.novysro.cz/zarovka-mito-light-bulb-3-0/ 2xD 10-20 minut nahřívat, aby to šlo skrz i na sliznici dutin. Oči přitom nutno chránit. Obvykle to dělají přiložené brýle, ale já si dával na oko prst, aby kost zachytila nadbytek tepla mířícího do oka. Prsty jsem střídal. Zároveň jsem si tím kontroloval míru přehřátí.
Na rýmu používám Dubovky z rozprašovače do krku i do nosu (RK nebo asi vhodnější RK-SE), do krku často, do nosu zatím nejvíc asi 8x za den., ale u vás by mohlo stačit 3x-4xD
...
Na urologické problémy máme LPPK 1 lžíce do 2 dcl vody a pít 6-3xD podle potíží, vždycky mimo jídla do prázdného trávení (půl hodiny od MYK) a ke každé porci 2 tablety jedlé sody.

Lubomira21 2023-09-02 11:19:57 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu. Jsem žena 53 let, 170 cm, 72 kg, očkovaná na covid.
vcelku jsem zdravá a nemám žádné velké potíže. Jenom mám problém s nosními dutinami už od dětsví, v mládí mi dokonce dělali punkci nosních dutin. Často mám usazenou zadní rýmu. Na jaře to bylo skoro 3 měsíce a teď koncem léta mě to zase chytlo. Mám velké boleti hlavy a rýma nechce odejít. Při potížích pravidelně proplachuji konvičkou nos s Vincentkou, ale je to jenom zmírnění příznaků.
A pak se mi opakovaně vrací zánět močových cest. Snažím se pít urologické čaje, ale většinou po domácím týdenním neúspěšném léčení musím jít k lékaři, kde na to pak dostanu antibiotika, která zaberou. Chtěla bych se vyhnout léčbě antibiotiky.
Předem děkuji za radu a přeji hezký den
Lubomíra

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele