Téma: Paraziti v těle

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-09-14 00:01:47, odpověď na #30779 ukázat v kontextu reset

Pro dynamické vyplavení roupů ze střeva se doporučuji čerstvě drcený česnek fixovaný míchanými smaženými vajíčky snědenými s minimem žitného chleba. Lze přidat 2-4 lžíce OKH na porci (i klidně víc; OKH snáší teplotu do 140°C), zapít doporučuji 2-4 lžičky 12K do 1-1,5 dcl vody. Do konečníku aplikovat MO+ 1 ml na noc (násadec a inj. 2 ml skladem). Každé ráno omýt zadek BTM – klidně až po použití záchodu, aby se odmyla nalepená vajíčka červů. Ráno dát slipy do pračky. Nejpozději za 2 týdny vyhynou.
Obávám se, sovětští vědci tvrdí, že kouření škodí. Nicméně američtí ve studiích scponozorovaných Malborem tvrdí, že to je hoax a dezinformace.
Já tvrdím za bylinkářské Československé vědce, že nikotin zabíjí uzlové mozkové neurony, když žadoní v přidušení a stresu zoufale o cukr. Proto ony nejvytíženější neurony dají pokoj, neruší a nikotin nad jejich troskami tak uklidňuje mysl. Zkusil bych místo cigaret NK 1 lžička do 1,5 dcl vody max 4xD a nebo to kvůli dceři udělejte jako můj táta kvůli mně: Švihnul s tím a řekl mi: Jestli tě uvidím kouřit, tak tě roztrhnu na dva menší pitomce. A nějak to ve mě zůstal dalších 60 let...

Tony84 2023-09-13 16:32:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový. Je mi 42 let, jsem muž, měřím 170 cm, vážím 69 kg, klidový tep 80/minutu. Nyní kouřím 20 cigaret denně, začal jsem od 16 let přibližně 10 cigaret denně. Chci přestat. Dcera měla roupy, brali jsme celá rodina Vermophyt nepomohl, koupil jsem v Německu Molevac - červený sirup - obsahuje pyrvinium, přeléčená celá rodina, dcera se vyléčila. Mě se ale roupi vrátili, bral jsem k tomu hřebíček, veškeré koření proti parazitům, semínka dýně, koupil jsem si křemelinu, dělal jsem si česnekovou stravu, užíval tinkturu z ořešáku amerického a pelyňku Snažím se o maximální hygienu. Četl jsem příspěvek, kde jste radil někomu jinému - léčbu s ostropestřecem + tinktury + ještě něco. Mám tušení, že po léku Molevac jsem našel ve stolici kus tasemnice. Problém roupů nebo jiných parazitů přetrvává pořád. Když bych se vykoupal jen 1x denně, kolem řitního otvoru za 24 hodin mám asi vajíčka roupů. Pracuji jako předák ve výrobě, dělám převážně fyzicky a částečně duševně ohledně nastavení stroje. Práce je hodně stresující. Pošlu Vám dnes platbu, kde uvidíte i mé jméno - do poznámky dám paraziti. Děkuji mnohokrát za radu. Nemám žádné očkování covid.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele