Téma: Agresivní chovani

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-11-11 18:01:26, odpověď na #30975 ukázat v kontextu reset

Toto chování naznačuje nadbytek hormonu adrenalinu, kterým se mozek brání nedostatku kyslíku v důsledku příliš vysoké psychozátěže v místním nepřehlednu a sebeobranně preventivním útokem před nejistotou či neznámem, a biochemicky v důsledku nedostatku kyslíku, nevyloučeným metabolickým odpadům, nedostatku pohybu, skotačení, sportování, ale hlavně to dělá u těchto demokraticky vychovávaných dětí inkluzivně debilizačně depopulační snaha společnosti, aby si vybíraly vlastní cestu bez znalostí běžných stereotypů, nevyhnutelných nastavení, miniobřadů, ceremonielů, meditačních písní a říkadel, tradičních režimových řešení a tradičních rodinných postupů, či zvyklostí. Místo toho se datový tok v mozku převaluje až mu šlouchá na maják, protože teleblbna má za úkol depopulační chaos, i mobil, tablet, tikťok a dokonce i rádio.
Dítě se učí nejdříve zjednodušený jazyk našich vládců a jejich dokonale stresující kreslené příběhy manipulující mysl a programující řízení čehokoliv jen neustálým nekončícím strachem. Syna nadměrný datový tok mozkem ničí, protože ho nikdo nenutil do nezbytných nepohodlných sterotypů, které přijetím ruší strach a stres z novostí. Nikdo ho zřejmě nenaučil meditovat, empatii, vhled, odpovědnost, vzájemnost, úsilí, zjednodušování řešení potíží, radost bez hmotné příčiny, plánování času a událostí, systematické tvořivosti, trpělivosti a pokory.
Stresové hormony potřebují pro svou matabolizaci kyslík, intenzivní pohyb skotačením, či meditaci pohybem i bez něj a dobré denní světlo. To zároveň generuje antagonistu stresových hormonů, endorfiny, působky dobré nálady.
Vztekání se, když se neděje vše podle něj, naznačuje, že není schopen se tvořivě adaptovat na okolnosti vnucené prostředím. Tak je opět podtržena nedostatečný výkon mozku na životní styl. To je ale obvyklé, protože miliony let vývoje člověka takovou kakofonii chaosu dění neměl, a nemohl tak přizpůsobovat svůj mozek přírodním výběrem. Nová spotřební společnost vám brání dávat dětem příležitost k učení se opičením se po rodičích v celodenním formátu a ne jen krizostresových okamžicích, které si ovšem dítě zapamatuje na prvním místě k řešení svých problémů, jiných alternativ řešení v databázi „demokraticky svobodného“ mozku nemaje.

Nedostatek kyslíku v játrech zvyšuje zanesení organizmu metabolity a to omezuje i imunitní systém a organizmus v sebeobraně vypouští stresové katecholaminy. Na bylinné úrovni je vhodné použití následujících možnost:
PK 20 kapek + TK 8 kapek + GP nebo mimo kašel GH 1-2 lžičky do půldecky vody 4xD a pít mimo jídla dle citu nebo potřeby. Lze cucat Glucamedic až 8 za den. Záda masírovat MO směrem k hlavě (cítím tam blokády). MO lze také při bolesti v krku dát 1 lžíci na vložku a na noc na krk pod čelist. Také při kašli lze mazat hrudník místo psího sádla.
S jídly OKHI 1-2 lžičky 2-3xD.
RK z rozprašovače si moje děti od 4 let dokázaly stříknout do krku již samy, když vyhodnotily, že je v krku bolí. Až to zkusíte, zjistíte, jak moc to pálí. (Ve třech letech jsem jim to ještě ředil destilkou 1:3 těsně před použitím, což bylo pro mne dost pracné, ale vyrostly z toho rychle… Na noc lze dát NK 5-12 kapek NK do trochy vody + B komplex malý, aby se CNS zregeneroval.

Michaela21 2023-11-10 19:55:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

moc prosím o radu pro syna, 4 a pul roku, 108 cm, 16, 5 kg
Syn se ve školce chová agresivně, škrábe deti, uhodi ucitele, odbiha z procházky. Minulý skolni rok byl hodně nemocný, dlouhodobý kašel, zapal plic, angíny, do školky chodil málo, ale s těmito projevy jsme se nesetkali. Doma se občas dokaze hodne vztekat, když nejsou věci podle něj, ale agresivní k nám není, ani na žádném kroužku, kam dochazime. Moc děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele