Téma: Reflux? kašel, rýma, sucho v krku, v nose, laryngospasmy.

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-01-18 22:13:42, odpověď na #31120 ukázat v kontextu reset

Zřejmě se na tom podílí tzv gravitační voda a blokády sesedající se páteře. Hlavu zřejmě nosíte dopředu jako Spejbl, a ne jako baletka nahoru = krční páteř dejte do fyziologické polohy. A udržujte ji tak i při ležení. Avšak ležet byste měla tak, aby hlava byla výš než hrudník a hrudník výš než břicho. Obvyklé je dát pod matraci 1 m dlouhou desku a u hlavy zdvihnout o 18 cm, a gravitační voda nebude zaplavovat plíce ani krk a dutiny.
Do krku a občas po duševní přípravě na bombu čenichovku i do nosu RK-SE z rozprašovače 4-12xD. Na noc černý kulich až pod bradu a vyhřát hlavu. Dutiny by mohl pomoci vyhřát i solux, máte-li nebo Mitolight bulp z novysro.cz.
K pití PK + TK + RAK 2+1+1 lžičky do 2 dcl vody tělní teploty, vníž je rozpuštěn vitC100 asi 1/3 lžičky 4-5xD mimo jídla. K tomu doporučuji si vzít 1-2 lžičky MO+RO+ pro aktivizaci lymfy.
Pokud nepůjde krk zasunout dozadu, zkuste někoho s Dornovou metodou.
Na spaní černý kulich až pod ústa aby se zyteplila a vyhřála včetně dutin, kazících se očí a kosti skalní s pískáním Meniéra.
Bude-li to máílo, můžeme přidat, ale raději osobně, protože je to dost drahé a zbytečné užívání přepych...

eifel 2024-01-18 12:02:45 ukázat v kontextu reset

Krásný den přeji, jsem žena 55 let, 178 cm vysoká, 88 kg, neočkovaná, nekuřačka, zaměstnání napůl sedavé ve zdravotnictví.Již 3. zimu mě dlouhodově trápí kašel, rýma, bolesti v krku, bolesti nosních dutin vlevo, letos se k tomu přidal pocit spáleného jazyku, v noci sucho v krku a v nose. Mívám občas a také i v noci ze spaní stavy, že nemohu dýchat - laryngosamasmy, musím prodýchat nosem, hrdlo vydává divné zvuky. Na ORL vždy vše i výtěry v pořádku, lékařka mi už 3x řekla, že mám reflux a dala mi Omeprazol. Ten bez účinku a ještě mě pálila žáha po něm, vysadila jsem ho. Nyní mě trápí denně v noci sucho v nose, knedlík v krku, budím se, špatně spím. Předem vám děkuji za vaše rady.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele