Téma: Špatná psychika

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-03-29 23:52:35, odpověď na #31279 ukázat v kontextu reset

Celý problém obou je v nedostatku kyslíku v mozku a nadbytku odpadních kyselých zplodin látkové výměny v CNS.
Sif6 a dýchat 4xD m10-30 minut podle technických podmínek, nebo se tělesně namáhat se zadýcháním... ideálníé je běh. Asi by měly pravidelně kolem 18 hodin na hodinku vyběhnout spolu. Pokud totiž budou pod vlivem špatných myšlenek, tak budou jen funět, slova neschopny. Pokud budou prodýchány a plné endorfínů, budou milé, empatické a spokojené.
K pití IQK + BK + PSK + VK 1+1+1+1 ml do 2 dcl vody a pít 3xD mimo jídla. Pokud budou ve stresu, přidat 1 ml NK.
Vnučka by měla meditovat se zrcadlem, protože má určité jasnovidné schopnosti, které by mohla využít i pro vás a matku...

Alena P. 2024-03-29 13:51:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,píšu ohledně moji vnučky.Jeji údaje164cm 45kg věk15let a tepova frekvence 75/min.Nyni je bez léků,ale chvilku byla nasazena antidepresiva.Jedná se mi o jeji psychiku,po rozchodu rodičů žila se svým otcem,zažila sikanu ze strany nevlastni matky.Nyní zije u nás ve společné domácnosti i s jeji matkou,mou dcerou.Ta ji po letitých soudnich tahanicích dostala do péče,ale jejich vztah je bohužel napjatý.Občas se vnučka pod tlakem sebepoškozuje.Moje dcera ,nyni vyléčená,ale dříve závislána drogách je nervově nestálá a mezi ní a vnučkou odchází ke slovnim střetům.Prosim o vašedoporučení pro ně obě.Děkuji moc za Vaší odpověd.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele