Téma: Bolesti pat a kolene 56X155/107

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-06-22 13:32:25, odpověď na #18587 ukázat v kontextu reset

S takovým nálezem lidé obvykle přicházejí osobně, protože u zázraku uzdravení je vhodné být přítomen... Ale priority a předpoklady naznačují dostatečnost ilustrace... Rozhodně se mi nezdá termín vrozený lymfedém... to spíš idiopatický podle toho, kdo to z vás dělá... MK + PPK 2+2 lžičky do 2-2,5 dcl vody a pít mimo jídla 4xD + GY 2 tob. + Q10P + Q10SEE + Lecitin + Triomar (doprodáváme ho - potom Omega 369) OO-KL + AO 1/2+1 lžíce s jídly 2-3xD JK + 12K 2+1 lžička do 1-2 dcl vody po jídlech 3xD + lžička Dologranu J Nohu mazat celou VXK asi 3xD a potom lokality bolesti paty a kolene K1 (asi 5 min nebo do žmolkování lokalitu zánětu žil mazat po VXK MO+ 2xD končetiny se mažou směrem k srdci! Bederku masírovat MO+, při bolesti před tím ještě K1 a zateplit - asi se vám tam skřípe nerv. To koleno má asi vlivem uskřinuté vazivové pouzdro a stehenní sval v křeči, který to nepustí. Včera jsem zrovna jedno takové indikované k operaci srovnal... , ale třeba jste na tom hůř. Tím MO+ si masírujte raději i vnější stranu čtyřhlavého stehenního svalu - nejlépe to jde lahví od rumu s dost teplou vodou uvnitř (lahve, rum může být z části i ve vás nebo v grogu, jste-li grogy).



Více viz obecné zpracování: Bolesti kloubůBolest paty


jadona3 2014-06-22 00:12:08 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Dlouhodobě se léčím a vysokým tlakem, astma,alergie,zažívací potíže od dětství.Před 14 roky plicní embolie.
Asi 4 roky dorzální patní ostruhy-léčba nezabírá.Loni po úrazu kotníku na PDK flebotromboza,zjištěna trombofílie a vrozený lymfedém.Beru Warfarin.Chodím na lymfodrenáže.Nyní mě trápí hlavně bolesti patní ostruhy-achilovky. Asi měsíc bolest levého kolene na vnitřní straně. Úraz nebyl,bolest se zhoršuje.Chůze s velkými obtížemi.Bolest na vnitřní straně kolene,někdy vystřeluje k holeni,bolí rotace,pohyb nohy vpřed-výkop, pohyb špičkou.Schody-hrůza.V klidu koleno ztuhne. Několik dní bolest i v noci, hledám polohu.Dříve úleva na pravém boku s pokrčenou končetinou. Jsem žena, 56let, 155cm, 107kg,klidový tep 75. Zaměstnání střídavé, odpovědné. Můžete prosím poradit? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele