Téma: Rýma věčně vracející se 5X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-11-21 21:41:33, odpověď na #29907 ukázat v kontextu reset

Prvním úkolem je na noc vyhřát hlavu a pokud možno dutiny čelní a dovolí-li vám demokracie i lícní (kulich až po ústa se pletenou (aby se nám neuškrtily) šňůrkou pod bradu - tak jsem to řešil doma). Také jsem apikoval RK ředěné těsně před aplikací z rozprašovače 1:4 destilkou zvláště večer za velkého řevu a vyhrožování do chorých nosíků vychytralých neviňátek. Všude kolem voněl eukalypt za studena na talířku. Do krku to ale dostávaly několikrát denně bez ředění... zvykly si bez mého nadšení, ale rychle. K pití TK + PK obvykle tolik kapek, co měly kg nebo podle potřeby až o polovinu víc 4-5xD s přídavkem GP nebo GV nebo GH 1-3 lžičky a vždycky i 1/5 lžičky vitC100. Záda jsem jim masíroval směrem k hlavě MO a na hruník jen vtíral místo psího sádla.Cucací tablety Glucamedic jsme dávali talé docela dost 5-10 za den.
Postel jsem ji zvednul v čele asi o 10-15 cm knížkami, aby se jim povedlo usnout.
Protože se dost odkrývaly, žena sestrojila ze staré deky noční košili asi o 3/4 metru delší a nebylo třeba je přikrývat, protože hicovaly dostatečně, nepřehřívaly se ani nechladly ... odkopat se nedalo. Na záchod se jít s podkasáním dalo.
Čepů jsem se snažil vždy mechanicky zbavit a potom RK prostříknutí mikroby eliminovat.
U Angín jsem dával na dámskou vložku na půl dne 1 lžíce MO na krk pod čelist.
Na noučatech jsme to zlepšili s pomocí BEN7. viz vide

@ 2022-11-21 11:36:22 ukázat v kontextu reset

Prosim dcera 5let. Neustale se ji vraci ryma vodnata ze catku, nekdy po ranu kasel a kychani(vykaslava asi hleny) nicmene po par dnech bolst ucha a vedcinou se potom prida bolest v krku na chvilu a vzdy i po tom najdu cip na krcni mandly na leve str. Bez horecer. Neockovana. Jinak dostatek zelenininy, ovoce..... Nejaky rada jak to podchytit zezacatku nebo predejit. Zkousela jsem kde co, ale jednou do mesice se to opakuje. Dekuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele