Téma: Poceni cela..

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-09-13 02:27:34, odpověď na #30776 ukázat v kontextu reset

Problém spočívá v borcení krční páteře, kde se stále více prohýbá do hyperlordozy. Vzadu odstupující nervy od míchy jsou utlačovány a reakce je sympatikotonie, v jejímž důsledku se otevírají potné žlázy a sekrenují vodu. Stejný problém vede k poruchám prokrvení mozku, což zřejmě ještě více prohloubilo zhoršení průtoku krvinek očkováním, což vede mj. ke schizofrenii.

Já bych na toto dal SK + MYK + BK + IQK 1+1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu ještě Mobivenal + 2 tob. DY + Ašvaganda.... ono by se toho hodilo víc, ale leze to do peněz - když budete chtít do sebe investovat, tedy se objevte v poradně osobní,.

Zatím Sif6 a dýchat 4xD 0-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech. Narovnejte šíji jako baletka a ne Spejbl.

Antonín 2023-09-11 14:48:13 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.Jsem žena 62 let,váha 82kg,výška 162cm,tlak aktuálně kolem 107/79,tep82,očkováná,pracující důchodkyně...sportovně založená. Zhruba měsíc mne sužují náhlé výstřiky potu do čela a vlasů v zadu nad krkem.Nebolí mne nic,akorát intenzita pocení se mi zdá četná,proto se na Vas obracím.Během pár dnů jsem si návaly potu zaznamenávala...objevovaly se do hodiny i sedmkrát!Před měsícem jsem si z tohoto důvodu nechala vzít i krev a vše bylo ok.V létě se potí všichni,ale moje návaly se mi nezdají zcela v pořádku. Nevím,co tento jev způsobuje.Pochopitelně se mi vše děje se slovním doprovodem muže ,mužů ,,které slyším v uchu.Většinou mi vyhrožují pocením když objednám,koupím,nebo když objedná,platí ,nebo koupí můj muž .Protože chodím do práce s neustále neupraveným a vlhkým účesem,ráda bych s tímto problémem něco udělala.Platit budu muset neustále přestože mi to nějaký hlas dědka v uchu zakazuje.Snad najdete radu co s tím..? Moc děkuji.E.K.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele