Téma: kašel / ekzém / únava

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-11-20 00:33:06, odpověď na #30999 ukázat v kontextu reset

Matinka pro ně byla něco jako pro vás kafe. Stále ho něčím do něčeho nutila, aktivovala a dělala mu svět tím zajímavý, čemuž se rád podvolil a přizpůsobil, protože to bylo pro ně na myšlení pohodlné. Zapomněla ho ale naučit samostatnosti, takže mu chybí velení, motivace a stres. Problém je ale i v tom, že on si jiného velitele k sobě nepřipustí, to raději zemře. Změnu svého nastavení nedovolí, to by asi muselo jít o život jeho vnoučete... Zkuste z něj vymámit, že vám vykope na zahradě zemljanku s pevnými stěnami a dlaždicovou podlahou pro ukládání zeleniny vzadu, a vpředu s krbem a prostorem k meditaci a totálně klidnému bez patogenních zón přespání, když budete z někoho na nervy, případně podzemní saunou. Při tom se zapotí, prokysličí a přijde na jiné myšlenky... když tak mu řekněte, že to bude pro vás něco jako jeho pomník (faraóni zase měli pyramidy)

RAK + PSK + TUK 3+3+3 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu Brahmi + Q10P + DY 2 tobolky + Ašvaganda
Po každém jídle 3 ml CK do decky vody.
S jídly či v nich OKH 1 lžíce 3xD.
Sif6 a dýchat 4xD 15 minut. Narovnat záda i krk jako baletka a ne Spejbl

Víc by toho asi nedal...

coccinelle 2023-11-19 22:48:16 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,

píšu Vám kvůli svému otci (70 let, 178 cm, 82 kg, 3x očkování na covid, diabetes).

Letos v únoru mu zemřela matka (94 let, silná osobnost, generálská povaha), na které byl celý život velmi emočně závislý (otec mu zemřel, když mu byly 4 roky). V den jejího pohřbu dostal covid (předtím ho za celou dobu pandemie neměl ani jednou). Průběh covidu nebyl nijak hrozný, ale kašel a celková únava mu trvala až do léta. V srpnu mu dal obvodní lékař na ten kašel ATB, mírně se to zlepšilo, ale ne úplně. V říjnu měl opět ATB, tentokrát na zánět močového měchýře. Na začátku listopadu dostal opět ATB na kašel, který se ani po využívání léků moc nezlepšil. Několikrát byl v průběhu roku odeslán na RTG plic, ale výsledky byly vždy dobré. A v poslední době se mu ještě udělal na hrudi a břiše atopický ekzém, který nikdy dříve neměl.
Do loňského roku byl velmi aktivní (dílna, zahrada, hospodářství), ale od smrti matky jen sedí celé dny v kuchyni u stolu, má ruce sepnuté na prsou, neustále svěšenou hlavu, zavřené oči a vypadá to, jako by už také jen čekal na smrt. Neporadil byste mi pro něho nějaké přípravky? (asi hlavně na psychiku?). Myslím, že by je poctivě užíval, i když si Vám o ně nepíše sám.
Mockrát děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele