Téma: Nosohltan, pálení na patře, stékající rýma

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-12-06 00:58:03, odpověď na #31037 ukázat v kontextu reset

Na tohle máme Dubovky RK z rozprašovače nebo pocitově méně pálící Hlívovky RK-V. 2-5xD. Na noc černý kulich až pod ústa a vyhřát hlavu.
K pití RAK + MYK + PK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD + vit C500 + Imunogesin + Hylandia
Pod čelist na krk obklad MO+ 1 lžíce na vložku na noc (pro lymfu).
Po jídlech JK + CK 1+1 lžička do decky vody a k tomu Narogesin + Dologran 1 tabl. ...3xD
Na talířek rozkrájemnou cibuli a nechat volně odpařovat. Lze posílit na druhý talířek za studena odpařovat eukalypt.
Asi by bylo prospěšné nahřívat lokalitu 2xD 10-20 minut z asi 10-20 cm https://www.novysro.cz/zarovka-mito-light-bulb-3-0/

Atka6 2023-12-05 12:25:20 ukázat v kontextu reset

Hezký den,
jsem žena, 32 let, 70 kg, 175 cm, momentálně na rodičovské dovolené, při které pracují (sedavé zaměstnání u počítače). Počet očkování na Covid: 2.
Od narození syna (nyní má 7 měsíců) mám potíže s kvasinkou (syn moučnivka, předával mi při kojení), nyní zjištěna i u mě na jazyku. Omezila jsem ve velké míře cukry. Na jaře jsem měla větší projevy pylové alergie než v jiných letech. Nyní od konce září opakované problémy s nosohltanem, rýma, pálí mě na patře, mám zadní stékající rýmu, většinou jsou to problémy na pravé straně patra a nosu. Na ORL ve stěru streptokok, dostala jsem ATB, ta jsem v neděli dobrala a dnes jsem se probudila opět s bolestí na pravé straně, štípání v nose a na patře (tam až takové bodání). Před sedmi lety jsem absolvovala operaci obou čelistí, tak nevím, zda to nemůže mít souvislost. Levá strana nosu a krku je většinou bez obtíží.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele