Téma: Řídké vlasy

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-12-20 03:41:21, odpověď na #31053 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že se jedná o kombinaci více příčin:
Stres vede k poruše trávení a nedostatku potřebných aminokyselin pro vlasové folikuly. = Vmasírovávat KK střídavě s VK (dodávky fytoestrogenů, zlepšujících látkovou výměnu ve folikulech).
Přidušení z psychovypětí a zanedbaného dýchání... to netřeba vysvětlovat... Sifon a dýcha 4xD 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Krční hyperlordoza uskřinuje nervy od mícha pro lebku... narovnat šíji jako baletka a ne Spejbl. Cvičení s krkem (video)
Na noc černý kulich až po ústa a vyhřát hlavu.
MK + GK + PSK + TUK 1+1+1+1 lžička do 2 dcl vody apít 4xD mimo jídla + Ašvaganda + Q10P + GY 2 tobolky (nebo alespoň DY)(Asi vás měsíc budou nepravidelně bolet čístící se klouby)
Po jídlech JK 1 lžička do decky vody a s jídly OKHI 1/2-1 lžíce 3xD.
Asi za 3 měsíce se ukažte osobně, mrkli bychom se na další latentní věci, o kterých se nezmiňujete... třeba se to zatím opraví samo...

Malenka15 2023-12-16 14:07:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, žena 45 let, 68 kg, 167 cm, cca 85 typů za minutu, sedavé zaměstnání (25let na úřadě s občasnými pocity marnosti a vyhoření z práce). Bez očkování. Předloni na podzim covid s vysokými horečkami, bolestí hlavy, loni trochu mírnější průběh, asi měsíc po 2.covidu masivní vypadávání a ulámání vlasů (také možná za to může stres- rozchod s partnerem, zdravotní komplikace jednoho z rodičů). Užívala jsem rozpustný kolagen, tablety biohair, vlasove vodicky, ale za celý rok nevidím zlepšeni v obnově a zhoustnutí vlasů. Je možné ještě očekávat, že by se po roce tato situace mohla zlepsit? Teď 3.covid před týdnem spíše ve formě rýmy a zalehlých uší, bez kašle a bez zvýšené teploty. Po doporučení Vašich produktů-jak dlouho je prosím užívat, případně aplikovat? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele