Téma: Oteklá a bolestivá sliznice dutiny ústní.

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-01-07 00:58:44, odpověď na #31088 ukázat v kontextu reset

Jedná se o zánět trojklanného nervu a špatnou funkci lymfatického systému v lokalitě, zřejmě po traumatizaci trháním. Na noc zevně obklad MO+ například na polovině vložky...
K pití dlouhodobě BK + MYK + TK 2+1,5+1,5 ml do 1,5 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu Hylandia + Imunogesin + 1/2 tablety Mobivenal.
Dovnitř úst na postiženou lokalitu z rozprašovače RK-V 6-15xD dle citu a potřeby.
Sif 4 a dýchat 6xD 5-8 minut,l při stresu i déle. V ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech (video)

Jarka059 2024-01-05 09:23:34 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
jsem žena, 61 let, 48 kg, 163 cm, od srpna v pracovní neschopnosti z psychických důvodů (deprese, úzkosti). Dvakrát očkování covid, jednou jsem covid prodělala. Počet tepů 66. Trápí mě bolestivě oteklá sliznice vnitřní části tváře v pravé části obličeje. Na podzim trhání tří kořenů zubů vpravo nahoře, současně 1 implantát. Zahojeno, ale špatně dokusuji, mám pocit, že se občas kousnu do tváře. Potíže začaly asi před měsícem výsevem aftů na jazyku a na vnitřní straně tváře. Ty se zahojily. Otok zůstal. Cítím i bolest v uzlině na krku. Často oteklé koutky úst. Před měsícem a i dosud stresová situace - mozková příhoda manžela s následnou operací. Nyní v domácí péči - starám se sama, ale je chodící a mluví. Před čtyřmi lety jsem se léčila s herpes zoster na stejné straně obličeje (bolesti, otoky..). Poradíte prosím? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele