Téma: Rakovina slinivky

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-01-14 07:51:26, odpověď na #31107 ukázat v kontextu reset

Tohle je velmi složité k řešení, protože cokoliv vložíme do trávení bude asi špatně snášeno. Nicméně nějaká řešení jsem nacítil... Ale tato choroba patří k nejdražším...
MYK 1 ml + RAK 1-3 ml podle snášenlivosti do horké vody a nechat volně vychladnout a pak pít, až to bude mít příjemnou teplotu, 4-5xD mimo jídla a k tomu bych doporučil 2 tablety jedlé sody + L+Complex 4 tablety také ke každé porci a také 3-9 ml MO+RO+. Ať si sleduje, jak jí to tráví. Pokud by se objevila nevolnost, tak ji zkuste zažehnat 12K 1 lžička do půldecky vody nebo přidat k předchozímu zrovna podle citu.
Rozhodně by se neměla stresovat, protože strest problém akceleruje.
Po jídlech 12K 1-2 lžičky do decky vody 3xD a k tomu Narogesin a lžičku Dologran natural.
S jídly či v nich 1/2-1 lžíce OO-T 3xD.
Na dominantní ruku BEN7 trojúhelníkově trojřadý (video) - nesnáší vodu, jinak pořád.
Podložit v posteli hrudník, aby hlava byla výš než hrudník a ten výš než břicho.
Protože rakovina nesnáší kyslík, doporučuji přidechovat Z MASKY 2-2,5 l/min 90%.(ne z hadiček)... kvalitní koncentrátor máme skladem, pokud si ho neseženete jinde.(https://www.novysro.cz/kyslikovy-koncetrator-m50/ asi 26,5 kKč s doplňky).
Ještě je možnost se domluvit na transvitalitě, abych jí nabíjel biobaterky.viz služby zde. Je malá, ale alespoň nějaká, naděje, že poněkud změníme její nervový postoj, přístup a program. O transvitalitě bych s ní nedoporučoval měsíc hovořit...výsledky jsou obvykle lepší.

PetraST 2024-01-13 09:17:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

dotaz se týká maminky, věk 60 let, oba rodiče měli stejnou diagnózu. Maminka po genetických testech, které neprokázaly mutaci genů. 2021 očkována 3 dávkami. Od roku 2020 zažívací potíže, v roce 2022 zjištěn Helicobacter, přeléčení. Bohužel neposlána na sono. Minulý rok v červenci vyšetření sono, zjištění nádoru 3,5 cm/ hlava slinivky bez metastáz. 25.8. zahájení chemoterapii. bohužel opakované záněty až do prosince. Přerušování chemo, po absolvování všech v půlce prosince/ diagnóza: nádor zůstal a ještě se zvětšil na 4cm. V prosinci zhoršení stavu, úbytek na váze z 59 kg na 48 kg. Během prosince minimální přijímání potravy. Včerejší vyšetření/ nádor metastázuje na játra. Prosíme o jakoukoliv radu, pokud bude třeba zaplatíme si i telefonickou poradnu.
Od 9. ledna podstupuje radioterapie, pouze na zmírnění stavu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele