Téma: suchá kůže

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-03-05 23:30:56, odpověď na #31232 ukázat v kontextu reset

Denně člověka opouští ve vaší věkové skupině asi 5 g kůže. U mladších méně. Je to tím, že vysýcháním se koncentrují játry nezdetoxikované odpady, ty se hromadí v dolních končetinách víc tím, že krev je nesoucí zde městná nedostatkem pohybu a poskakování. Kožní buňky rychleji odumírají, pokožka se tenčí, odpar se akceleruje, a tím i degenerce.
Mazejte nohy tence MOM směrem k srdci tak, aby mohla pokožka dýchat. Tím se situace zlepší.
Proti jaternímu odpadu Sif 6 4xD 5-30 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech. JK 1 lžička do deck vody 3xD po jídlech a s jídly OKT 1/2-1 lžíce 3xD.

novádoba 2024-03-05 12:47:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Kde hledat příčinu v suché kůži na nohách? Viditelně ani na pohmat to není poznat, ale když ležím na tmavé dece či prostěradle, vidím drobné šupinky kůže, které ze mne opadaly. Také nosím převážně černé kalhoty a v záhybech, které se utvoří při sezení, najednou vidím světlé "pruhy", kdy se nepatrné částečky mé kůže dostaly až do oblečení. Tzn., že se mi olupují celé nohy. Jinde na těle to nepozoruji. Samozřejmě se denně sprchuji, ale krémy na tělo nepoužívám. Děkuji Vám předem za Vaši radu.

žena, 59 let, 161cm, 79kg, zaměstnání sedavé, spíše klidné, neočkovaná.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele