Téma: Ulcerózní kolitida, trombóza, embolie, anemie 42X170/66

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-04-02 00:05:27, odpověď na #9988 ukázat v kontextu reset

S takto komplikovanou diagnózou očekáváte kvalifikovanou odpověď - to je víra jako hrom. Ale zase nemusíte za mnou do osobní poradny. Vypadá to od zatuhlé bortící se páteře nekorektní inervace a k tomu intoxikace vlastními metabolity díky hypoxickým játrům. Dával bych 3xD OKH 1/2-1 lžíci do jídel s 2 lžičky BGO a 1 lžička MO. Po jídlech JK 1 lžička do decky voídy. Před jídly podobně 12K. Břícho mazat MO ve směru hodin. Záda masírovat klasicky K1+MO směrem nahoru. Zadbalo 4xD minutu. Novpoklony 4xD 10-15 a sif6 4xD 15 minut.

Více viz obecné zpracování: Ulcerózní kolitida, Trombóza, krevní sraženinaAnémieJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

 

Alfa 2011-03-22 14:46:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, poprosila bych Vás o radu jak vyzrát na kombinaci těchto nemocí dohromady, nejdřívě mně postihla před dvěmi lety u. kolitida, po dlouhé hospitalizaci v nemocnici se přidala oboustranná plicní embolie v důsledku trombózy pod oběma koleny, současně s tím neustále krvácím sice drobně ale stále ze zažívacího traktu. Tedy krvácela jsem hodně , když jsem brala warfarin a musela jsem být opět hospitalizovaná v nemocnici a dodávali mi 6 konzerv krve, teď si píchám injekce, ale stále mám silnou anemii s hodnotou mezi 90-100 hemoglobinu. Na kolitidu dostávám biologickou léčbu, prednison a pentasu - kolitida byla velice silná a dodnes není pod kontrolou, Trombóza je léčena injekcemi, přesto vznikla opět a musela jsem injekce fragminu aplikovat 2x denně, anemie bohužel není léčená ničím, protože při příjmu železa v jakékoli lékové formě mi zhorší kolitidu - nedokážu to strávit,Je s tím spojená též velká únava jak z nevyspání , tak z anemie. Jak mám postupovat , abych aspoň nějakou část svého zdraví zlepšila, a potom se určitě postupně podaří zkrotit další . Věk 42, výška 170, váha 66, zamněstnání - středně náročné, někdy vyžaduje vysokou fyzickou činnost. Děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele