Téma: Žlučníkové kameny 27X163/63

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-04-25 01:02:55, odpověď na #10907 ukázat v kontextu reset

To vypadá spíš na slinivku, z níž to přechází na žlučník. Zkuste kromě moči pít i 12K asi lžičku v decce vody (ředění do moči jsem ještě nezkoušel) vždy při začátku potíží. Zdá se, že na tom má podíl i blokáda páteře kolem Th11, takže 6xD zadbalon minutu. Jinak doporučuji pro rozpouštění OKH 3xD 1 lžičku postupně až časem 1 lžíci. A podobně postupně zvyšovat GY z 2x1 na 4x tobolky také dlouhodobě. Záda masírovat MO směrem k hlavě. Vyprsit, narovnat krk. Olej k užívání jen olivový nebo OO, nebo EVE nebo MO.

Více viz obecné zpracování: Žlučníkové kameny, zanesené žlučové cesty

Zpievanka 2011-04-21 16:34:37 ukázat v kontextu reset

Milý dědku, co mi doporučíte na rozpuštění žlučníkových kamenů?

Příznaky: z ničeho nic narůstající bolest uprostřed hrudníku pod prsy později přesouvající se pod pravé žebro. Bolest přichází nezávisle na předchozím jídle a má narůstající, rozšiřující se charakter, jako by mi někdo uvnitř nafukoval balón. Intenzita a délka bolesti je pokaždé jiná (od 5 minut do 1 hodiny). Pak to rázem přejde. Někdy pomůže napít se teplé vody a dát teplé obklady. Někdy nepomůže nic než počkat (a přemýšlet o epitafu).
Během posledního půlroku jsem měla cca 6-8 záchvatů.

Ultrazvuk potvrdil žlučové kameny.

Je mi 27 let, žena, 163cm, 63 kg. Rok se stravuji makrobioticko - vegansky, díky čemuž jsem zhubla 40kg. Poslední dva měsíce praktikuji urinoterapii (piji čerstvou ranní moč).

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele