Téma: Po přechodu, stále návaly, výtok 65X146/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-06-06 01:56:52, odpověď na #11759 ukázat v kontextu reset

Masírujte jí záda K1+MO od zadku směrem ke hlavě, protože se vám asi hrbí jako paragraf a bortí se jí páteř. Z Čajů bych dal 2xD MK lžičku mimo jídla. A k tomu tabletu Chlorelly. Po jídle to JK a do jídel půl lžíce OO-KH. K tomu ještě 3xD Q10P + Lecitin + Brahmi. Kapiláry by asi potřebovaly vyčistit GY 3xD dlouhodobě. A 3xD dýchat sif 6 5-15 minut. Jakmile se začne potit, tedy 2 lžičky LPK do decky vody. Na noc B komplex forte + 1 ml NK do decky vody.



Více viz obecné zpracování: Přechod


P.avla 2011-06-05 17:02:34 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

poprosím Vás o názor na stav mé maminky - 65 let, 146cm, 54kg, lehce pracující důchodkyně (2x týdně), velmi vitální, stále někde pobíhající. Do 63 let brala prášky na přechod - hormony, protože měla velké návaly a k tomu psychické potíže. V 63 letech byla na kyretáži, od té doby hormony žádné nebere. Nicméně návaly stále - už bez psychických potíží, přesto najednou horko, celá zpocená, jako když jí vodou poleje... Již léta nemenstruuje, ale přesto má stále lehký, nažloutlý výtok - gynekologické vyšetření vč. laboratorního v pořádku, žádné bolesti, svědění, pálení, nic.
Maminka bere prášky na vysoký tlak Apo-Amlo, na kosti Caltrate +, na artrózu Condrosulp - jednou za čas, na rozšíření mozkových cév Tanakan - také jednou za čas dva, tři měsíce, pak pauza, na moje doporučení od Vás JK na játra. Maminka se velmi bojí, aby jí Pepka neklepla, oba její rodiče takto zemřeli...
Tak co s ní, aby se nám nepotila a dobře se cítila, poradíte, prosím?
Děkuji moc, Pavla Marková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele