Téma: Zánět dásní 61X170/92

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-08-28 17:36:34, odpověď na #12218 ukázat v kontextu reset

Pro začátek CK 1 lžička po každém jídle do deci vody. Do jídel OO-KH ½-1 lžíci 3xD (v září a říjnu bude slevová akce 3 za cenu 2). Za ušetřené peníze z cigaret TK+PK 1+1 lžička do 1,5 dcl vody mimo jídla 3xD. Na noc NK ½-1 lžička do dvodecky vody s jednou lžící Křem a k tomu B komplex forte 1tbl. Nohy a křečáky mazat velmi jemně VXK směrem k srdci 3xD a na noc ještě MO. Dýchat Sif6 5-20 min. 4xD, Novpoklony 5-20 3xD, během dne a hlavně navečer dynamická procházka a různorodé pohybové aktivity se zadýcháním 45-90 min. Od 17 hodin do rána nejíst, jen pít.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dásně


mira1011 2011-08-16 22:18:03 ukázat v kontextu reset

Srdečně zdravím a prosím o velkou shovívavost. Na stránky jsem narazila, když jsem hledala něco na zánět dásní (RK objednala, ale bohužel ještě nedorazily) a četla, četla, četla. Jsem jimi nadšena a mám nesmírnou chuť (ale i potřebu) se sebou něco udělat. Stydím se přiznat, že se ve stránkách ztrácím a vůbec nevím, jak a kde bych měla začít. Ani nevím, jestli tento dotaz patří do této poradny. O detoxikaci jsem si samozřejmě přečetla, ale není v mých možnostech, hlavně finančních, abych postupovala přesně podle návodu. Přiznám se, že jsem chtěla začít cvičeními, ale i těm někdy těžko rozumím nebo je prostě už nedokážu udělat. Možná je tu někde odkaz nebo více kreseb pro "méně bystré", protože ostatní diskutující mi připadají už značně "vyspělí".
Moc prosím o radu co je pro mě nejdůležitější, čím bych měla začít a co postupně přidávat. Je mi 61 let, nepracuji, 170/92, dlouhodobě užívám antidepresiva, detralex, lozapH. Běžné nemoci léčím vůlí, vitamíny, ale často nemocna nejsem. Křečové žíly, bérc. vředy zahojené. Původní deprese po rozvodu se změnily na strach, úzkost a paniku, jsou nyní celkem časté. Jsem ale pozitivní, "dno" mě dostalo na jinou cestu. Na ostatní neduhy nemyslím, prozatím funguji. Jsem kuřák a mým největším přáním je s tím skončit. Nelámejte prosím nade mnou hůl, to kouření myslím opravdu vážně.
Velmi děkuji za jakoukoliv radu.
mira1011

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele