Téma: Koleno, omletá chrupavka, ztuhlost, bolest nohy, stažení lýtka, únava, přechod 53X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-08-24 10:34:13, odpověď na #12258 ukázat v kontextu reset

Nejlépe by bylo přijet osobně do poradny. Objednejte se do poradny pana maséra Vrška v Praze ve středy nebo v Pardubicích v úterky viz služby zde. Jde o vzpřimovače trupu, hlavy a 4hlavý sval stehenní, který svým pnutím likviduje koleno. Zatím: 12K 1/2 lžičky do deci vody 3xD 5-15min. před jídly, JK 1 lžička do deci vody 3xD po jídlech. Q10P 3xD1-2 tablety, Litozyn 3xD 3 tobolky, Somaphin 3xD 1 tabletu. Můžete-li si to dovolit, tedy 4xD 2 tobolky GY nejméně půl roku. CK+AK 2+2 lžičky do 3 deci vody 3xD mimo jídla + Gelmodel Premium 4xD 1 lžíce. Do čaje špetku vit.C100. Nohu i se stehnem masírovat směrem k srdci nejdříve VXK 5-10min., potom 5 minut jen kolenní oblast K1 a nakonec MO asi 10 min. 3xD. Koleno zateplit. Zadbalon 4xD minutu a sif 6 4xD 5-20 minut dle možností. Od 17 hodin nic nejíst, jen pít.



Více viz obecné zpracování: Bolesti kloubů


babča Janča 2011-08-22 16:46:00 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, léčím si už delší dobu levé koleno, dle doktorů je tam omletá chrupavka a moc se s tím nedá dělat. Moje maminka jde v 77 letech na operaci s kolenem, ale problémy má až asi 3 roky. Mě je 53 let a rozhodně nemíním přistoupit na variantu, že si budu muset zvyknout.
Jeden známý léčitel mi doporučil vyléčit ledviny a tak piji čistící čaj a zaležené červené víno s citronem a česnekem po lžících ráno a večer, vím, že jsem na začátku , od té doby, co čtu Vaše úžasné stránky, začínám vnímat, že jsem na začátku změny, která musí nastat, chci, li na světě pobývat ještě delší čas, což bych ráda.
Začínám cvičit ,je to hrůza, vůbec to nejde připadám si jak zrezivělá Ale vydržím, už teď cítím maličké pokroky. Koleno mám ztuhlé, v klidu nebolí, ale nesmím nějak křivě šlápnout, horší je pocit těžké nohy - lýtka , jako by bylo stažené, nafouklé. Při velké únavě celá noha doslova bolí, pomáhá mi chlazení chladnou vodou. Ráda bych se začala u vás uzdravovat, ale nechci nakupovat bez Vás, asi to chce začít dělat tu moji " technickou " postupně a systematicky.
Současně zápasím s přechodem, nemám dělohu ani vaječníky, pokud tam byl vaječník, nebyla únava tak velká. Hormony žádné nechci, ale cítím, že s tím musím začít něco dělat. Jsem často úplně vyšťavená - mám dost náročnou práci, ale není to moc o pohybu těla, spíš mozku. Co je dobře, jsem schopna kvalitního spánku a tak se vždycky poměrně rychle zbráborám. Dříve jsem byla náruživou turistkou, ale poslední dva roky , co bolí koleno, toho moc neujdu. Ale nenaříkám, hýbu se dle možností na naši velké zahradě.
Koupila jsem si zadbalon a sifon a pomalu si na sebe zvykáme. Přeji pěkné dny a děkuji za radu. Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele