Téma: Mozková příhoda 51X163/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-09-06 23:41:47, odpověď na #12541 ukázat v kontextu reset

Vaše chyba byla asi v blokádě krční páteře, protože jste nosila hlavu příliš dopředu a vzadu vám nastydl krk. Narovnejte šíji a masírujte K1+MO směrem k hlavě a šátkem zateplit. Dopoučuji náš čaj MK 1 lžička do decky vody a pít mimo jídla 2-3x D. Po jídlech podobně JK. Do jídel si přidávejte OKH 1/2 lžíce 2-3xD. Berte si dlouhodobě GY 4xD. Bylo by dobré i dýchat sifonem6 4xD 5-20 minut časem.

Více viz obecné zpracování: Mrtvice

lilitja 2011-09-05 17:24:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 51 let, výška 63, hmotnost 68. Pracovala jsem jako poradce jako OSVČ, práce s lidmi, přírodní preparáty, kurzy cvičení meridiánů pro klienty. Nyní jsem nemocná doma.
V říjnu 2009 jsem prodělala velkou mozkovou příhodu. Velkou příhodu u mne takto označují lékaři. Předem se omlouvám, ještě nemohu zcela mluvit, naštěstí můžu už psát, ale budou tady chyby, některé slovy si nemůžu naučit. Od malička jsem byla stále nemocná - od 2 let . Jen to posílám, co jsem měla. Prý 7x zánět plic, stále angíny, stále záněty průšovke, vždy léčaná antibiotika, tak asi do 13 let. Pak jsem to sama pochopila, že mi lékaři nepomohou a pak už jsem většinou antibiotika nebrala a léčila jsem se s bylinkami. Sama jsem si to našla, sesbírala .. a pak už jsem byla líp, pomohl mi řepík. Docela už to pak šlo. Po třech dětech se mi stav postupně znovu zhoršovat ..stále angíny a alergie, stálá rýma, záněty průsešek, nemohla jsem celé noci nespát, protože alergie byla velmi značná, plná oteklá hlava uvnitř, stále bolest hlavy, trvalý zánět v pochvě tak, že jsem brečela bolestí, svěběním ...ani nevím, jak jsem to tehdy přežila... rada např od lékařky, ěterá mi dávala stejné léky na zavedení, které mi nikdy nepomohly, takže rada ... musíte to prostě vydržet... . Pak jsem našla návod - změna stravy. Rok asi tak 1990, téměř po pár měsíců jsem byla zdravá... nenáviděla mně v té době lékaře ... 30let na to nepřišli .. takže nejím mléko a mléčné výrobky, nejím cukry ve všem podobě, snažím se stále nejít bílou mouku. Další standartní makrobiotika. Vúbec nejsem výborná, teď tak asi na 75%. Ale 20 let to vydrželo. Jen mi celý život často bolela hlava, zřejmě už to byly migrény, jen jsem to prostě vždy vydržela.. Po mozkové příhodě jsem se rychle zlepšila, chodím ok, docela to všechno jde. Moc nemluvím, zapomínám, bojím se lidí, brečím skoro pořád. Ale jak jsem si to našla, měla jsem asi neuvěřitelné štěstí. Postupně mi dochází, že jsem prostě udělala nějakou zásadní chybu , ale nevím čím. Podle výsledků od lékařů jsem vpodstatě zcela zdravá ... srdce, tepny, žíly, množství minerálů, vše ok, cholesterol po nemoci zcela ok, po ukončení v nemocnici udělali ještě zkoušku a od té doby mám tak asi 6,5. Jediné ultrazvuk našel 13mm kámen ve žlučníku. Nikdy jsem necítila žádné potíže, ani z nějakého jídla. Důležité je pro mne velice fakt, VŮBEC MĚ OD NEMOCI NEBOLÍ HLAVA, prostě vůbec, to je jiný život, kdo to neznal, nemůže to pochopit. Mohl by jste mi nějak poradit, aby se mi příhoda už nestalo?
V současné době piju preparát z černé ředkve, beru léky pro ředění krve, proti cholesterolo, proti deprese Zolovt.
Moc se omlouvám, že posílám tak dlouhé psaní. Velmi děkuji za odpověď. Jarmila

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele