Téma: Nohy smrdící 22Y168/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-09-18 14:03:11, odpověď na #12717 ukázat v kontextu reset

Držte se komplexu rad viz Detoxikace, asi by nebylo od věci si nožky potřít občas zubovkami. Koupele v RAŠ. Příčina je spíše v játrecha a stresech způsobujících hypoxii. Mohu pro vás vyrobit propolisovou mast. Co takhle osobní poradna?



Více viz obecné zpracování: DetoxikaceJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)


P.avla 2011-09-09 08:35:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový.

Můj syn, 22 let, 168cm, váhu nevím, ale tlustý ani vychrtlý není, sportovec (fotbal, florbal, pravidelně, dlouhodobě), v současné době tvrdě fyzicky makající, trpí od malička smradlavýma nohama. Vyzkoušeli jsme snad kde co z běžně dostupných hygienických prostředků a stříkadel, kde jakou babskou radu, několik let si na doporučení doktorky máchal nohy v hypermanganu, až měl chodidla celá rozpraskaná (a rudá), nová lékařka mu udělala laboratorní rozbor a zjistila, že nejde o plíseň, ale o bakterie, dala jakousi v lékárně dělanou tekutinu - ta velmi pomohla, nohy se zdály být v pořádku (skoro rok snahy), ale najednou se vše vrátilo - a v mnohem větší síle. Má sežraná celá chodidla, hlavně paty (předtím se to drželo spíš mezi prsty), bolí to, praská - a smrdí.
Nevím proč, ale dubovky mi napadly až dneska, tak jsem vystříkala boty i nohy. Měla bych k tomu ještě něco stříkat? A co vnitřně? Jen tak samo od sebe se to přece nedělá??

Velmi děkuji za radu, syn je ve stavu, kdy zkusí cokoliv...
Pavla Marková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele