Téma: Trnková šťáva 36X160/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-09-30 03:22:06, odpověď na #13205 ukázat v kontextu reset

Trnková šťáva je velmi kyselá a trpká. To ovšem dostatek cukru zjemní. Mírný obsah vitamínu C je vhodný proti kurdějím. Trnkové víno na začátku kvašení má tendenci plesnivět. Po úspěšném kvašení má svéráznou chuť portského a po více než 2 dcl požitého druhý den pilně bolí hlava.

Wednesday 2011-09-29 22:41:54 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 36 let, měřím 160 cm a vážím asi 52 kg.
Právě píšu článek pro náš internetový časopis www.kaduceus.cz o trnkové šťávě a zajímalo by mně, jestli s ní máte nějaké zkušenosti.
Případně budu vděčná za jakýkoli odkaz, v mých knihách o ní nic není.
Přesto ji společnost Weleda (jako jedinná) velmi doporučuje pro celkové posilující účinky.
Děkuji a přeji krásný den
Jaroslava Malinová

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele