Téma: Přechod, potíže po odstanění dělohy, vaječníku, slepého střeva 53X162/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-07 14:45:39, odpověď na #13287 ukázat v kontextu reset

Nadváhu ani nemáte, jen jste na svoji váhu nedostatečně narostla, asi o čvtr metru... Bortí se vám páteř a to je váš základní problém. Lze cvičit novpoklony 6xD 5-20x. Od 17 hodin do rána nic nejezte, jen pijte. A kolem 19 hod jděte na rychlou procházku 6-12 km. 6xD si udělejte klek a z toho sed na paty a předklon hlavou až na zem před sebe asi na 2-5 minut, aby se protáhly zkrácené vzpřimovače. K pití AK+VK + GK po lžičce do 2 dcl vody a pít 3xD mimo jídla. Sanogel 3xD 1 lžičku s OO-KH 1/2 lžící s jídly. Zadbalon 6xD minutu včetně kyčlí. S vděkem na mě myslete tím, že nás budete všude doporučovat a chválit jako reklamní agent, takže si to vlastně odpracujete! Když ne, budete nespokojená, je to vaše duchovní cesta...



Více viz obecné zpracování: Překyselení organismu


rozmarýna 2011-10-06 10:44:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu a předem děkuji za odpověď. Je mi 53 let, mám asi spíš nadváhu (80kg na 162 výšky) a sedavé zaměstnání.
Do padesáti jsem byla celkem zdravá, i když mám odoperovanou dělohu už asi 20 let a teď nedávno mi i odoperovali i zbytek vaječníku.(Před tím slepé střevo) A pak začaly být problémy. Břicho mě pobolívá, připadá mi, že i ze změnou počasí, často ho mám nafouklé , Taky bederní páteř mě často bolí. Klouby taky. Na přechod neberu nic, návaly sice mám, ale léky nechci, nebylo mi po nich líp. Spíš jsem často unavená . Ráda bych to nějak změnila. Ještě musím napsat, že nemám moc peněz pro sebe, ale pochopila jsem, že do léčení budu muset něco vložit. Tak jen čím mám začít aby mě bylo líp.Vím, že to nebude hned, ale budu se snažit vydržet. Ještě jednou děkuji. Našla jsem si, že Vaše přípravky jde koupit i v Brně, to je blízko, tak jsem si říkala, že bych tam pro ně , když mi poradíte , zašla. Nemohu Vám za radu zaplatit, ale budu na Vás s vděkem myslet. M.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele