Téma: Štítná žláza, zvýšená funkce a otěhotnění 32X164/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-23 21:29:49, odpověď na #13430 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že se vám botí páteř. To by mělo odstranit správné fyziologické držení a novpoklony. Asi by nebylo od takto citlivé věci přijet osobně do mé poradny, raději i s mužem. Před tím ale doporučuji návštěvu u pana Vrška. Dokud není v pořádku páteř, tak se vám to bude pořád honit od uskřinutí k přiskřinutí. A nejen u štítné žlázy. Včetně přidušení a překyselení. Zatím se držte rad viz detoxikace, protože tuhnutí vaziv je úvodem do vašich potíží.



Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecněDetoxikace


HankaF 2011-10-20 07:24:10 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový!
Moc Vás prosím o radu, co užívat na hyperfunkci štítné žlázy.
Nikdy jsem s ní neměla problémy a letos o prázdninách mi začaly hodně otékat nohy a začala jsem se zadýchávat. Nakonec mi byla zjištěna hyperfunkce štítné žlázy, na kterou teď užívám léky (Propycil 50 třikrát denně 2 tablety) a navíc beru léky na snížení tepové frekvence (1 x denně Egilok 50mg). Na poslední kontrole mi endokrinoložka řekla, že mám podle testů protilátky jak na hyperfunkci, tak na hypofunkci, takže je možné, že se postupně dostaneme do hypofunkce a bude to trvale nevyrovnané, takže mi vzhledem k tomu, že plánuji otěhotnění, doporučuje odstranění štítné žlázy.
Tomu se já bráním, protože nechci brát doživotně léky (měla jsem z paní doktorky intenzivní pocit, že volí "nejjednodušší a nejrychlejší" metodu), ale zároveň nechci ohrozit miminko. Takže z pohledu paní endokrinoložky bych neměla otěhotně ideálně nikdy, v horším případě za hodně dlouho, na druhé straně můj gynekolog mě do těhotenství tlačí, protože jsem před rokem absolvovala operaci myomu a hrozí, že se vytvoří znovu..
Je mi 32 let, měřím 164cm, váha 62 kg. Pracuji v administrativě, tedy sedavé zaměstnání.
Moc Vás prosím o radu a děkuji předem za čas, který věnujete mému problému. Děkuji a přeji Vám pěkný den.
Hana F.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele