Téma: Rýma chronická, bolest hlavy, ucha, dutin, zimnice a teplota 47X164/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-25 23:55:28, odpověď na #13464 ukázat v kontextu reset

Kulich na spaní až po bradu a dýchat skrz textil. Prevence: LPK 3xD 2 lžičky do 1,5 dcl vody a k tomu 1/3 lžičky vit C100. Sifon 6xD 5 minut i víc. Problém: PK 1/2 lžíce a PPK 2 lžičky do asi 2,5 dcl vody 2-3xD. K tomu vit C1000. Mazejte hrudník MO a záda jím masírujte také. RK 2-10xD stříknout z rozprašovače do krku dle potřeby. Jinak se zdá, že to užíváte správně. Zkuste přidat vonět kolem eukalypt. MO+ lze i užívat 1-3xD 2-4 lžičky. Novpoklony 4xD 20x. Více v poradně osobní...



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutin


betynka 2011-10-25 10:10:46 ukázat v kontextu reset

Milý dědečku kořenáři, obracím se s dotazem. Žena 47 let/164/62. Práce jak vsedě u PC, tak fyz. náročná (těžká břemena-kamenivo, nadměrná prašnost, hluk, práce s chemikáliemi). Snažím se mít dostatek pohybu-zahrada, procházky, dýchám jak mohu (dech J, plný jogínský dech), abych vyčistila plíce od neřádského prachu, snažím se cvičit, stravovat zdravě, nekouřím. Spíše mi činí problém vypnout.
Vrací se mi neustále rýma (jsem max. 5 dnů bez potíží, pak opět bolest hlavy, ucha, dutin, lícních kostí, zimnice, zvýš. teplota). V létě mi nedělá dobře sluníčko (podporuje chron. zánět?), v zimě se balím do šály jak kukla. Není to ani na stonání, ani na norm. fungování, raději bych se neviděla. Vedle někdo prskne a jsem první adept na virózu. Před 3 lety nález v krku (streptokok, zlatý stafylokok, hemofil)-dle obv.lékaře norm.nález, z nemocnice mě namísto plán.operace vyhodili s ATB. Časté záněty očí - od nehojícího se ječného zrna mi museli vyříznout část horního víčka.
Užívám AK, PK, VK, JK, OO-KH (dlouhodobě), TK, vit. C, občas NK, tea tree oil (opary), při RK do nosu se rozkýchám a nelze to zastavit (až prášky na alergii od dcery mi pomohly).-jinak na ně nedám dopustit.
Děkuji moc za Váš čas a příp.radu. D.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele